perjantaina, syyskuuta 07, 2007

Tilkkuprojekti sai alkunsa

Pääsin lopultakin yksimielisyyteen itseni kanssa tuohon tilkkuprojektiin sopivista langoista ja muista yksityiskohdista.

Tilkkuprojekti on vaivannut päätäni jo hetken, mainitsinkin sen tässä postauksessani. Tarkoituksena siis saada aikaan upea torkkupeitto kuusikulmiotilkuilla. Surffailin kovasti etsiessäni sopivaa ja itseäni riittävän paljon miellyttävää kuusikulmion ohjetta, mutta perfektionisti minussa nosti taas päätään eikä mikään oikein tuntunut kelpaavan. Lopullinen malli onkin erään netistä löydetyn kuvan perusteella virkattu ja sitten itse paranneltu versio. Olen tyytyväinen!Värisuunnitelmia väsäilin onnettomilla kuvankäsittelyohjelmilla (tai -taidoilla?) useita, puolenkymmentä nyt ainakin. Kunkin suunnitelman kohdalla pohdin myös mahdollisia lankoja, ja monesti olin jo nettikaupiossa klikkailemassa.... Kaikki ei kuitenkaan ihan täsmännyt, joten pohdinta jatkui. Värisuunnitelmista yksikään ei ole tämä, joka lopulta toteutukseen pääsi, vaan värit loksahtivat kohdilleen kaupan hyllyjen välissä, kun olin vain mennyt "äkkiä kurkkaamaan...."Langoista jopa yli puolet löytyi lopulta omista varastoistani. En pode huonoa omaatuntoa myöskään ostetuista langoista, koska ne tulivat projektiin joka on suunniteltu jo piiitkälle! Olen laskenut myös suurinpiirtein tarvittavien tilkkujen määrän, mutta sitä en oikeastaan tahdo vielä ajatella...! Kuten en myöskään niitä langanpäitä!Huomaan myös, että lukijamittari pyörii jo kohti tasalukuja... Palaan asiaan varmaankin lähiaikoina...! =)

3 kommenttia:

hannaliini kirjoitti...

Ihanan näköisiä tilkkuja! Joo, ei ehkä kannata ajatella niitä langanpäitä... Jos vaikka joku kohta keksii jonkun päättelyrobotin...

Teija kirjoitti...

Oh, hienot värit ja malli mutta eikö sua pelota noiden langanpäiden päättely? :D Karusellia oon ostanut Vapaa Valinnasta, oisko 2,50 kerä suunnilleen....

Siru kirjoitti...

Tilkkuja saattaa olla jo paljon tässä vaiheessa, mutta vinkkinä oma tapani eli päättelen heti samantien kun pala valmistuu. :)

 
Kävijälaskuri
Laskuri lisätty 3.1.2006