tiistaina, syyskuuta 11, 2007

Vastaan haasteeseen

Pami haastoi kertomaan vaatetuksestani. Sain haasteen eilen päivällä, mutta en ehtinyt vastailla silloin. Tänään on kuitenkin melkein samat vaatteet että tämä pätee kyllä edelleen.

"Tehtävänanto: kerro mitä minulla on päälläni, kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

Eli, no mustat alusvaatteet, sukkikset ja varrettomat sukat. Musta pitkä toppi ja sen päällä musta venekauluksinen 3/4-hihainen paita. Vaaleansiniset farkut, musta punosvyö. Ja sitten tuollainen hihaton raidallinen neuletunika (ei itse neulottu, mutta hyvä malli sellaiseen vastaisuuden varalle...) aika pitkä, yltää lantiolle asti. Tämä on niiiin ihana!Koruina kello (jota en oikeasti kyllä käytä vasemmassa vaan oikeassa kädessä), rannenauha ja kultainen kihlasormus:


sekä korviksina tuollaisia renkaita missä pallukat. Näitä on vielä pari lisääkin... Ja kaulakoruna mulla on tuollainen kiinalaismerkki, "rakkaus" (tai niin mainos väitti, saattaahan se olla vaikka "kahvi&pulla 2€....")


Sekä kengät: mustat Adidas Superstarit.


Monet ovat jo vastailleet tähän, mutta mitenkäs Annika, Teija, Paula, Kramox ja Mervi?

2 kommenttia:

Altocumulus kirjoitti...

Hih, repesin tuolle kahvi ja pullaosiolle. :D

Annika kirjoitti...

Haaste otettu vastaan, kiitos! :)

 
Kävijälaskuri
Laskuri lisätty 3.1.2006