lauantaina, syyskuuta 01, 2007

Lauantaina laiskotellaan

No, niinhän se vaihtui jo syyskuuksi, ja kyllä ilmat alkaa jo syksyisiä olemaankin. Öisin on ollut jopa vähän pakkasta, ja ilma on päivisinkin sellainen vähän kirpeä... Yksi vanhan maailmamme itsestäänselvyyksistä tuli päätökseensä viime yönä, kun kaikkialla kaikille näkyvät tv-lähetykset loppuivat... huoh. Maailma muuttuu.

Perjantaina sain viikonlopun piristykseksi Pamilta arpajaisvoittopaketin. Arpajaisten aiheena oli onnentoivotusvärssy tai vastaava, ja itse kirjoitin joskus Positiivareista bongaamani lausahduksen:

Jos onnea etsit sä elämästä,

kannattaa aloittaa tänään ja tästä.

Se on mielestäni aika hyvin sanottu. No se paketti:Siinä oli mohair-lankaa. Juuri tällä viikolla mietin että salomoninsolmuja voisi testailla, ja pohdin sopivaa lankaa. Mielestäni ne näyttää parhailta mohairista tehtynä, ja ka, tässähän sitä sopivaa lankaa on! Paketin pakollista suklaa-osuutta edustaa seuraavanlainen suklaarasiajääkaappimagneetti:Tuo suklaarasia sopii mulle varsin hyvin, en yleensäkään hirveästi napostele karkkia ja suklaata tms... mutta magneetti on herkullinen katsella! Lisäksi paketissa oli sellainen magic-pyyhe, joka kasteltuna laajenee oikeaan kokoonsa, tuollainen enkelikoriste, (josta en ihan keksinyt mistä materiaalista se on tehty?), ja mietelausekortti oikein syksyisissä sävyissä. Kiitos kivasta paketista Pami!

Ostin taannoin Jengaa, kun ajatus paksusta takista on vähän poltellut mielessä. Se on tässä vaiheessa nyt.Mietiskelen vielä, että minkähänlaisen kiinnityssysteemin tuohon laittaisi? napit, vetskari, hakaset, jotain? Kommentoikaahan, mikä mielestänne kävisi parhaiten?

7 kommenttia:

Susa kirjoitti...

Voi miten kaunis sininen lanka! Siitä tulee upeita salmonella-solmuja :) Minäkin hurahdin niihin ja käyn läpi mohair-varastoani :D

Pami kirjoitti...

Kiva, kun tykkäsit paketista!

Minäkään en enää muista, mistä tuo enkeli on tehty. Olen ostanut sen ns. kehitysmaakaupasta.

milliini kirjoitti...

Mulla tulee Jengasta joululahjoja... Enempää en täälläkään taida uskaltaa paljastaa, jotkut tuttavistani osaavat olla melkoisia salapoliiseja.

Minusta suuret napit paksussa villatakissa on huippukivat, itse suosittelen siis niitä :)

Selena kirjoitti...

Suuret napit tai sitten vaikka lenkit ja sellaiset pitkulaiset duffeli-napit.

helena kirjoitti...

Kaunis kiitos kommentistasi blogissani :) Kannatan vetskaria tuohon Jenga-takkiin.

HippulatVippulat kirjoitti...

Onko tuo takki tehty Cavern Cardigan ohjeella?

Raisa kirjoitti...

Takkia teen itse kehittämälläni ohjeella, mutta kerran vertasin sitä Cavernin ohjeeseen ja kyllä ne periaatteessa sama ohje ovat. Siis perus-ylhäältä-alas-raglanhan tämä on.

 
Kävijälaskuri
Laskuri lisätty 3.1.2006