sunnuntaina, syyskuuta 23, 2007

Viikonlopun viettoa

Tuolla edellisen postauksen kommenteissa joku uteli, että mitä aion tehdä Karuselleista. No, jotain niistä on jo valmistunut, punaiset Karusellit pyörähtivät pääosin eilen tällaisiksi pitkiksi lapasiksi:Varret yltävät siis ihan kyynärpäihin, mutta tarvittaessahan niitä voi rypyttää. Karusellia meni n. 110g, eli ihan ei saanut yhdestä kerästä... Puikot oli 7 mm sukkapuikot, eli melkoiset halot. Näiden kaveriksi on tulossa ehkä pipoa ainakin, eli jatkoa seuraa...Tilkkuprojektin kuulumisia: valmiina 39 tilkkua, tarve n. 150-200 tilkkua, eli puuttuu enää 110-160... JEE! heh. Kuitenkin, jo tähän mennessä pääteltäviä langanpäitä on 312. No ei puututa tuohon pikkuseikkaan vielä tässä vaiheessa.... =)Ja muistaakaapa osallistua vielä tuohon arvontaan, edellisessä postauksessa!

5 kommenttia:

hannaliini kirjoitti...

Ihanat lapaset! Voi oikein kuvitella, miten lämpimät ovat käsissä noin pitkät varret...

Erja kirjoitti...

Onneksi olkoon Raisa. Ainoana vastaajana (ja vielä oikein!) saat jonkun pienen palkinnon, vaikka en mitään kilpailua julistanutkaan. Laita sähköpostiini yhteystietosi niin voit odottaa jotain postissa.
E-mailini on erjasplace at hotmail piste com. Hyvää syksyn jatkoa sinulle

Anonyymi kirjoitti...

Pieni vinkki noihin virkkauksen lukuisiin langanpäihin. Kun vaihdat väriä tai lankaa niin virkkaa edellinen langanpää seuraavan kerroksen sisään. Myös alkulanganpään voi virkata ensimmäisen kerroksen sisään.

Näin minä teen, eikä pääteltäviä ole kuin viimeinen langanpää, jonka voi käyttää vaikka palojen yhteen ompelemiseen

Raisa kirjoitti...

Kuulin tuon langanpäävinkin jo ennen kuin aloitin tilkkujen tekemisen. Jotenkin en vaan ruvennut tekemään niin. Miten sitten tehtäisiin kun tilkussa tulee sellaisia kohtia joissa vaan hypätään yli edellisen kerroksen silmukoista, kun silloinhan se piilotettava langanpää jää näkyviin...?

Anonyymi kirjoitti...

Langanpään saa kyllä piilotettua vaikka pylvään yläosan sisään tai virkkaamalla sen ketjusilmikoihin, jos tarttee hyppiä slmukoiden yli. Olen tehnyt isojakin virkkaustöitä, joissa ei ole yhtään langanpäätä päättelemättä viimeisen silmukan jälkeen. Ja päätellähän voi myös virkkaamalla langanpää ylöspäin, kerros kerrokselta työn sisään.

 
Kävijälaskuri
Laskuri lisätty 3.1.2006