perjantaina, elokuuta 17, 2007

Titteli

Sain Taiskalta tällaisen kunniamaininnan:Jee, mäki rokkaan! =D

Luovutan tämän eteenpäin Kramoxille, joka mielestäni rokkaa, sekä Maijulle (tuoreelle vaimolle) ja Vampiralle joka aina keksii mielenkiintoisia otsikoita (toisin kuin minä) sekä kiitoksin Kaisalle ja Taiskalle!

Ihanaa! Rock rock!

Noh, pitäiskö tätä blogia päivittääkin. Mulla on ihan liian monta työtä kesken, mikään ei valmistu eikä tunnu edes etenevän senttiäkään. Sukkaa, raglania, huivia, uudet suunnitelmat vaan meinaa vallata ajatuksia liikaakin. Mikähän ihme siinä onkaan että vanhat työt eivät ole puoliksikaan niin innostavia kuin uudet työt, vaikka vasta eilen ne olisivat olleet yksi niistä uusista innostavista??

Käytiin Anianpellon markkinoilla tuossa viikko sitten, siellä oli myös joitakin käsityöläisiä pitämässä kojuaan. Yhdellä naisella oli tosi upea tilkkupeitto (siis neulottu) ja nyt en meinaa päästä siitä ajatuksesta eroon! Kysyin mitä hän pyytää siitä peitosta, ja hän varovaisesti arvioi hinnaksi ehkäpä 100 euroa, joka sekin oli melko vähän.... Totta! Mutta kuinka moni suostuu maksamaan neulotusta peitosta noin paljon? Huoh. Käsitöillä taitaa olla melko vaikea itseään elättää. Onneksi harrastuksena se on vailla vertaa! =)

9 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Lämpöinen kiitos!!!!

jennihelena kirjoitti...

Eksyin tänne ensivierailulle. Onpas sulla ihanan pinkki blogi! :o)

Mörkö kirjoitti...

Kiitos kovasti.:) Otsikkoni ovat mielenkiintoisia siitä syystä, että ne ovat lyriikanpätkiä kulloinkin kuunneltavana olevasta kappaleesta, en mä muuten mitään otsikkoja keksisi.:D

Maiju kirjoitti...

Kiitos :)

jantta kirjoitti...

Ka, olihan meillä korotusautomaattikin...vain mäni just silleen mukavasti...jotta meillä tuli katto nii eikö joku lässäyttäny rahhoo tiskiin:( Ja ihan sittä viime minuutilla. Viimmenen puol tuntia kytättiin joko ajan.
No nyt on tuasen kiikarissa yks akva:)

katri kirjoitti...

Moikka!
Vaaleanpunainen Olivia on vieläkin hakusassa, voitko kenties auttaa?

bäle kirjoitti...

Kurkkaa blogiini=)

Pami kirjoitti...

Hei!

Voitit arpajaisissani. Käytkö ilmoittamassa yhteystietosi, niin pistän pakettia tulemaan.

AnneM kirjoitti...

onkohan kamena jo loppuunmyyty, ei sitä paljon siellä ollut enää.....

 
Kävijälaskuri
Laskuri lisätty 3.1.2006