torstaina, syyskuuta 20, 2007

Juhlatunnelmaa

Minulla oli tiistaina synttärit, taas sitä ollaan vuoden vanhempia. Ostin itselleni neulojalle hyvin tyypilliseen tyyliin vähän lankaa lahjaksi, noita Karuselleja kun kerran niitä löysin. Myös jotain muuta neulonta-aiheista lahjaa on tiedossa, mutta vasta postissa...



Laskurikin pyörähtelee täysiä lukemia kohti, joten nyt laitetaan pystyyn arvonta! Arvontaan pääsee osallistumaan kommentoimalla tähän postaukseen blogiani jotenkin. Hyvää, huonoa? Ruusuja sekä risuja? En suutu negatiivisestakaan, toivon tietysti myös positiivisia kommentteja.... Jätä lisäksi blogiosoite ja/tai mailiosoite, "yhteystiedottomat" kommentit jätän huomiotta arvonnassa.

Arvonta päättyy kun mittari on yli 20 000 JA tulen katkaisemaan arvonnan. Siis molemmat! Vaikka mittari olisi yli 20 000, mutta en ole vielä katkaissut arvontaa, ehtii vielä osallistua.

Palkintoa en vielä ole ihan päättänyt, mutta se tulee olemaan jotain neulojalle mieluista.

35 kommenttia:

Pami kirjoitti...

Arvontaan haluan mukaan ja myöhäiset synttärionnittelut!

Blogissa ei ole mitään vikaa, ihan mielellään sitä on tullut luettua. Kuvat ovat ehkä vähän pieniä, mutta saahan niistä klikkaamalla suurempia tarvittaessa :-)

Anonyymi kirjoitti...

Löysin blogisi joskus jonkun linkin kautta. Käyn täällä aina kun olet päivittänyt. Minulla on tekeillä tällähetkellä muokattu versio sinun bolerosta (siitä on tulossa pitkähihainen ja vyötärömallinen). Ohjeestasi sain kuitenkin hyvin silmukkamäärät yms. Kiitos siis ohjeestasi!
Onnittelut synttärisankarille!

Anonyymi kirjoitti...

Myöhästyneet synttärionnittelut! Olen käynyt täällä vasta vähän aikaa eikä mitään huonoa ole ilmennyt. Hyviä puolia on sujuva kerronta ja varsinkin paljon kuvia. Mites se menikään: yksi kuva jne.

Memmu kirjoitti...

Blogisi on selkeä (en pidä turhasta krumeluurista) ja helppolukuinen ja tekemäsi käsityöt mielenkiintoisia (no, enpä tätä muuten taitaisi lukea!). Kuviin kannattaa aina satsata!

Ihanat värit muuten noissa aiemman postauksen tilkuissa!

Synttärionnittelut vielä näin jälkikäteen!

Mari kirjoitti...

Myöhästyneet synttärionnittelut täältäkin! Minusta blogisi on mukavaa luettavaa selkeytensä takia, ei ole mitään välkkyviä mainoksia sun muuta mikä ärsyttäisi silmää :)
Ja mittarilukema on tällähetkellä 19552.
Minuthan tavoittaa blogista: http://vanhatalo.vuodatus.net

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut!
Boleron ohjeen perässä minäkin tänne aikoinaan löysin=) Ja silmukkamäärät ja tekniikan opettelin siitä, itselleni on sen pohjalta tulossa pitkähihainen jakku Oliviasta...
Blogissasi onkiva juuri selkeät kuvat, ja sujuva kerronta.

Anonyymi kirjoitti...

Mielestäni blogissasi on hyvää ne samat jutut kuin aiemmatkin ovat kommentoineet: ei turhaa krumeluuria eikä mitään välkkyviä juttuja.

Onnittelut vanhenemisen johdosta! Vai pitääkö sellaisesta onnitella vai ottaa osaa...

Maiju kirjoitti...

Onnea vanhentuneelle! Ihan hyvä on päivämäärä sullakin.. ;)

Yritin katsella vanhoja postituksiasi ja muistella mikä aikoinaan blogissasi koukutti minut lukijaksi. Huomasin, että se on tapahtunut tuossa vuodenvaihteen tienoilla, mutta en kyllä millään keksinyt mikä juttu tai asia se sitten alunperin olisi se koukku ollut..
Nyt voin kuitenkin sanoa, että blogiasi on kiva lueskella selkeyden ja helppolukuisuuden takia: Mikään ei ärsytä tai pistä silmään. Tekemiisi töihin on helppo samaistua, voin siis poimia vinkkejä ja ohjeita.
Jos jotain tahdot blogissasi viedä eteenpäin, kuvat ovat nykyisin hieman epätarkkoja. Sehän toki riippuu enemmän itse kuvausvälineestä kuin muista tekijöistä..!

Onnea vielä kerran.

Anonyymi kirjoitti...

Lämmin kiitos osanotostasi.

Anonyymi kirjoitti...

Tykkään blogistasi, olet tilauslistallani..:) Arvontaan mukaan minäkin..:)

AnneM kirjoitti...

synttärionnittelut! Ei minunkaan mielestäni ole mitään parannettavaa,blogisi on hyvä näin!!

Anonyymi kirjoitti...

Hei.
Minäkin pidän blogistasi kuvat on kivoja on kiva nähdä mitä muut ovat saaneet valmiiksi kun itse laiskotellut.. ja sivujen värit on kivat ja teksti miellyttävää lukea :)

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut!

Blogisi tilaaja olen; löysin blogisi aikanaan ympyrätakin yhteydessä :)

uhoava gnu kirjoitti...

Onnittelutponnittelut! Minäkin vanhenen syyskuussa, ihan pian!

Tilailen blogiasi ja käyn aina päivityksen yllättäessä. Mukava, elämänmakuinen blogi. Kiitokset myös siitä bambuboleron ohjeesta, odottelee yhä todo-listallani!

Tiina kirjoitti...

Tykkään lukea blogiasi, koska jutut ovat hyviä ;) ja blogin ulkonäkö selkeä -ei mitään turhaa hälähälää ja härpäkettä! Synttärionnittelut! Mistäs meinasit Karuselleista tehdä?

Riksu kirjoitti...

Synttärionnittelut ja minustakin täällä on kivat jutut, eikä sidebar:ssa ole mitään ylimäääräistä sekoittamassa ajatuksia, voi keskittyä olennaiseen.

Anonyymi kirjoitti...

Ei minulla ainakaan ole mitään valittamista, ihana blogi! :D

Anonyymi kirjoitti...

Ei minusta sinun blogissa oo muuta vikaa kun että sitä on luettavaks liian harvoin ;). Mutta ei paineita, kaikilla meillä on muutaki elämää ku päivitellä blogia (nimimerkillä en enää ees muista sen salasanaa...) Mäki tykkään siitä, että sun asenne on jotenki kovin ilonen ja positiivinen.

Ja onneks olkoon synttäristä!

(sposti on lottamattila at gmail piste com)

mursuliina kirjoitti...

hyvää syntymäpäivää! viihdyn täällä lukemassa jutuistasi (vaikka nytkin pitäisi olla nukkumassa jo :D ). löytyy kuvia ja mukavaa tarinointia :)

Hasbu kirjoitti...

Kiitos blogivierailusta! Eksyin blogiisi nyt ensimmäistä kertaa ja mukavalta näyttää. Tulen uudestaankin!

Anonyymi kirjoitti...

Heh, kiva blogihan sinulla on, kun täälä kerran käydään ja blogilistalla pidetään. =) Yleisesti pidän blogeista, joissa on elävää elämää (ja hienoja käsitöitä). Ja onnea synttäreiden johdosta!

mirzu kirjoitti...

Mun piti tähän jo töissä vastata, mutta siellä ei bloggerin kommentoitu jostain syystä toiminut :<

Mutta tykkään sun blogissa paljon siitä, että teet kivoja neuleita. Sellasia tavallisia, mutta samalla tosi kivoja. Oon varmaan melkein puolet ideoista to-do-listalle saanut täältä :D

Ainut negatiivinen on se, että mua harmittaa ettei ne kivat neuleet pääse oikein edukseen kuvissa vaikka ymmärrän ettei kaikilla kunnon kameraa olekaan. :/

Anonyymi kirjoitti...

Minä myös osallistun arvontaan.
Pidän blogistasi ja siitä miten kirjoitat, mutta minun näytöllä ainakin lankojen värit ovat vähän vääristyneet. Mutta joo, ei tuo ihan hirveästi minua haittaa.
Kivoja neuleita teet!

mari kirjoitti...

19736 WAU!
Kauniin värinen blogi sinulla ;)
Ihania töitä olet saanut tehdyksi. Aina silloin tällöin käyn kurkkimassa...

Anonyymi kirjoitti...

Myöhästyneet syntymäpäiväonnittelut minultakin!

Kuulun blogisi tilaajiin, tarkistan päivitykset ylensä aamusella ja on mukava aloittaa päivä lukemalla positiivisella asenteella kirjoitettua tekstiä.

Paljon ihania neuleita ja kuvia niistä. Jatka samaan malliin.

Anonyymi kirjoitti...

Onnea näin jälkikäteen! :)
Kommentoin tähän myös uudempaa postaustasi, aivan ihanan näköisiä tilkkuja olet tekemässä! Itse haaveilen myös violeteista, mutta pahus kun ovat menneet lopettamaan sen värin mitä oli vähän jo jemmassa. :/

kramox kirjoitti...

onnea onnea! vaikkakin myöhässä :)
itellä oli kans vasta synttärit, nuo kokonit tais olla itelle vähän niinku lahja :)
tykkään kovasti blogistasi, kun saisin iteki päivitettyä noinkin useesti.
jotenki hassua että samassa kaupungissa :)

Anonyymi kirjoitti...

Myöhästyneet synttärionnittelut täältäkin!
Kiva blogi, ei siis mitään erityistoiveita, kun blogi on pitäjänsä oloinen :).

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja kuvia sulla on paljon. Pidän myös värimaailmastasi. Ja kuvien ja tekstin suhde on hyvä. Samaa ei voi sanoa minun lokikirjastani.

Anonyymi kirjoitti...

ekaa kertaa taisin sivullesi eksyä. kivoja töitä olet tehnyt!

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut täältäkin, tosin jo roimasti myöhässä. Suosikkilistallani olet vaikka päivittyneen listan lukeminen on nyt jäänyt muuton vuoksi. Itseänikin harmittaa, meinasin myöhästyä arvonnastakin! ;)

Tykkään blogistasi tällaisenaan. Kauniit värit ja rauhallinen yleisilme.

Altocumulus kirjoitti...

19932 tällä hetkellä. Olen lukenut blogiasi varmaan aika alkuajoista asti, kommentointi on vaan vähäistä aikapulan vuoksi.

Anonyymi kirjoitti...

Ehdinpäs mukaan. 19944 näyttää laskuri. Ei sun blogissa mitään vikaa ole, positiivisista puolista voisin mainita kivat värit ;)

Anonyymi kirjoitti...

Osallistun arvontaan! Laskuri näyttää jo 19998 :)

Myöshästyneet onnittelut täältäkin!

Anonyymi kirjoitti...

Ehdin varmaankin vielä mukaan. Eksyin blogiisi ensimmäisen kerran siten, että etsiskelin googlettamalla ohjetta boleroon. Olit sellaisen siis tehnyt ja googlen linkki toi minut tänne. Silloin tällöin olen käynyt blogiasi lueskelemassa, koska blogissasi on kivoja ideoita ja kohtuullisen "tavallisia" töitä, eli paljon ideoita tällaiselle "tavallisten" neuleiden neulojalle.

Ja vaikka en vaaleanpunaisen ystävä varsinaisesti olekaan, niin blogissasi on kivan pirteä ulkoasu.

 
Kävijälaskuri
Laskuri lisätty 3.1.2006