sunnuntaina, tammikuuta 07, 2007

Lankakaappi


Taidan jutustella vielä vähän näistä joululahjoistani.... Sain kirjojen ja keittiövaa'an lisäksi uusia kivoja vaatteita, joiden valitsemisessa olin mukana auttelemassa.... Ja sitten sain (saimme) tällaisen lipaston.

Miehen kanssa keskustelimme hetken, että mitä sinne laitettaisiin, ja tulimme siihen tulokseen, että öljykanistereita, painavia työkaluja tai hallitunkkeja ei voi säilyttää tässä kaapissa, niille on keksittävä jokin toinen paikka. Mitäpä muutakaan tämä laatikosto siis sisältäisi kuin LANKAA- -LANKAA - LANKAA! Jokunen nurkka on nyt sitten siivottu ja ladottu tähän kätköön.(Langat siis kuvausrekvisiittaa, yhtään lankakerää kun en joululahjaksi saanut - paitsi itseltäni...)

6 kommenttia:

Lea kirjoitti...

Olispa minullakin paikka johon langat saisi koottua yhteen. Nyt niitä on pusseissa ja laatikoissa siellä täällä.

juuli kirjoitti...

Kiva kokoelma! Mitä on muuten nuo alimman laatikon takavasemmalla lymyävät vihreät? En tunne tuollaista käärettä, jossa olis pinkki kukka mustalla pohjalla.

Raisa kirjoitti...

Voi, se alavasemman vihreä kerä on vain Tennesseetä, jonka vyötteessä on punainen ale-tarra.... Lankavarastoni eksoottisimmat asukit taitavat olla nuo pinkit kitten mohairit ylimmässä kuvassa.

Liinu kirjoitti...

No sepäs vasta olisikin ollut, jos lipasto olisi ollut valmiiksi lankaa täynnä! Iloa tästäkin on.

mursuliina kirjoitti...

ompa lankaa! tule ihmeessä neuletapaamiseen. meitä on siellä niin vähän, että voi olla, et kohta lopetetaan koko tapaamiset :( ja houkutuksena: lankakaupassa on paljon kirjoja ja lehtiä asiakkaiden selailtavana sekä nykyään myös kopiokone ;)

AnneM kirjoitti...

jooo tule ihmeessä, ei meitä ole kuin muutama....

 
Kävijälaskuri
Laskuri lisätty 3.1.2006