sunnuntaina, tammikuuta 14, 2007

Valmiit sukatKuten jo aiemmin mainitsinkin, olen tehnyt sukkia Riikalta arvonnan kautta saamastani OnLinen supersocke -langasta, joka on suunnilleen kaksi kertaa niin ohutta kuin mihin olen sukkalangoissa tottunut. Uutta kokeillessa aika kuitenkin rientää ja sukat valmistuivat ihan hyvää vauhtia. Kivaa oli, sukat on tehty 3 mm puikoilla ja langankulutus oli 54 g (mullonuusvaaka....). 100 g:n kerästä saisin siis vielä vaikka sellaiset sneakerit, pitääpä miettiä. Sukat on aloitettu kärjestä ja niissä on tiimalasikantapäät.Näissä sukissa oli kivintä:

-lanka, joka muodostaa raitoja säännöllisen epäsäännöllisesti, huomasin ekan sukan loppupuolella että siinä onkin viisi eriväristä raitaa eikä neljä....

-tiimalasikantapää, jonka tein ensimmäistä kertaa ikinä. Ohje oli hyvä, eikä reikiä kantapään viereen tullut, kun tein ihan pikkuisen eritavalla kuin ohjeessa sanottiin. Uskon että tätä siinä kuitenkin tarkoitettiin.

hups tuo kolmas kuva onkin tärähtänyt... no siitä kuitenkin vähän värejä, kolmannesta ja neljännestä kuvasta voi tiirailla että en ole raitoja kohdistanut, ajattelin että tulee senverran eloisat sukat että raidat ei niin pistää silmään, joten ei kaipaa raitojen kohdistusta.


Kiitos vielä Riikalle kivasta uudesta sukkalankatuttavuudesta!

1 kommentti:

Ninni kirjoitti...

En ol Lahdesta, mutta sieltäpäin kuitenkin.
Kiva blogi .:)

 
Kävijälaskuri
Laskuri lisätty 3.1.2006