tiistaina, tammikuuta 16, 2007

Kalorimetri valmistui

Sain tuossa valmiiksi tämän Knittyn Calorimetryn. Monet ovat tosiaan sen jo tehneet, ja muiden tavoin minäkin totesin, että ohjeella siitä tulisi aivan liian iso. Onneksi ohje on nopeatekoinen, ja kun totesin että lähes valmis päänlämmikkeeni lämmittää melkein takaraivolle asti, eikun puikot irti, riivitään hetki, puikot takaisin ja uusi yritys. Valmistui siltikin samana iltana, lukuunottamatta tietenkin päättelyä ja napin ompelua.Nämä viimeistelyt tein eilen blogitapaamisessa!! Huih, melkein uskalsin mennä sinne eli menin. Kivaa siellä oli, kiitokset vaan sinne suunnalle! Tosin aika suuri osa ajasta kului kirjoja, korjaan IHANIA kirjoja katsellessa ja lankoja tiiraillessa. Ja sain vielä pari lehteä mukaan, lainaksi, tänä iltana pitääkin niitä vähän tutkiskella....

Vielä speksejä: Puikot 4,5 mm 40 cm pyörö, lanka Debbie Bliss cashmerino aran, jota kului 30 g. Aikaa kului ilta, purkamisineen.Sitten vaan tukka sutturalle ja korvat lämpimäksi! :)

Ai niin, voisko joku neuvoa että miten nuo hiukset oikein saa silleen miten kuuluu...!!


Lanka on ihanaa pehmeää ja kauniin viinipunaista, ja peräisin taannoisesta onnekkaasta tasaluvun bongauksesta täällä suunnalla! Kiitos ihanasta langasta Niina! Samasta langasta on nyt puikoilla lapaset, lämpimien korvien seuraksi myös lämpimät sormet!

Tuollainen lättänähän se pöydällä on, samassa kuvassa mun tän illan lukemiset...!Kuten huomaatte, olen nyt vähän tormakoitunut ja ryhtynyt kuluttamaan palkintolankoja. Tähän suuri syy voi olla myös nettisivistyksellä: nämä palkinnot ovat usein muuta kuin Novitaa, ja olen siis ehkä muuntumassa tuonne lankasnobin suuntaan...??

2 kommenttia:

AnneM kirjoitti...

kiva että tulit tapaamiseen ;)

Maarit kirjoitti...

Kiitos hyvästä ideasta ! Sulla tuli tosi kaunis tosta kalorimetristä ! Ja tumput samaa niin on koko setti. Kiitos tuhannesti !

 
Kävijälaskuri
Laskuri lisätty 3.1.2006