keskiviikkona, toukokuuta 03, 2006

[][otsikko][]

Mee-iit-sii-pä on kesälomalla! hiphjei!" oikeesti koulu loppui jo 25.4. ja koulun loppumista olen ehtinyt juhlia jo monta kertaa! 24. päivä kun viimeinen virallinen koe oli ohi.... 25. päivä kun viimeiset tunnit oli ohi.... no sitten oli vappu, opiskelijoitten juhla, jolloin taas juhlittiin. ja tänään kun oli yksi lisätentti joka meni helposti läpi ja sillä suorituksella tuli vielä hurrrjasti opintopisteitä! enää perjantaina toinen lisätentti ja sitten taas juhlitaan koulun loppumista! yay! =)

no okei, hei rauhotu jooko vähän välillä. ympyrätakki alkaa olla loppusuoralla sen ympyrän osalta, sitten puuttuu enää hihat joitten uskon olevan lastenleikkiä tuohon itse ympyrään verrattuna. itsestään ilmestyviä silmukoita on enemmän kuin laki sallii! työ näyttää edelleen jättiläisbaskerilta, joten ei kuvaa siitä tällä kertaa.

Neuvoa tulinkin tänne kysymään: jos sattuisi käymään niin, että näitten virma lähtis käymään henkilökunnan virkistysreissulla Virossa, niin missäs siellä keskustan alueella (suurinpiirtein) olis hyviä ja edullisia lankakauppoja? ja mitä lankoja erityisesti kannattaisi Suomen puolelle tuoda? kertokaa hyvät kanssaneulojat. Kaikki työkaverini odottavat innoissaan pääsevänsä hiplailemaan virolaisia lankakeriä.... ;)

2 kommenttia:

derea kirjoitti...

Marjut on ainakin listannut muutamia Tallinnan lankakauppoja: http://www.katajala.net/marjut/neuleet/hyotya/lankakauppoja.shtml
Siellä aika alareunassa :)

Katri kirjoitti...

Filatin kaupassa Müürivahella on ainakin isot valikoimat sekä erilaisia villalankoja että tekokuituisia efektilankoja. Sataman Sadamarketissa on koju, mistä saa virolaista villaa ja hahtuvaa, värivalikoimakin on aika hyvä.

 
Kävijälaskuri
Laskuri lisätty 3.1.2006