torstaina, toukokuuta 11, 2006

Pinko

No niin, pitkästä aikaa. Otsikko jo lupailee, ja totta se on: ympyrätakki on täten tänä iltana Donaldin ohjelman aikana ja sen jälkeen pingoitettu. Reilu puoltoista tuntia siinä meni, no tämä on eka kerta kun koskaan pingotan mitään.... Hirveästi joutuu venyttämään sitä työtä pingottaessa! Pelotti melkein.... Ei siitä ihan metriä halkaisijalta tullut, vaikka kuinka venytin, se on n. 80 senttiä. Pingotusalustana toimii vierasvara- patjamme, jonka leveys 120 cm.

Täytyy sanoa että en kyllästynyt tuohon neuleeseen loppuvaiheessa- kaan, vaikka silmukoita on huima määrä viimeisillä kierroksilla. Olen jo suunnitellut että teen toisenkin, eri värisen. Hyvä etten jo aloittanut sitä.... =)

Tutustuin taas vähän myös kangasvarastooni, jonka olemassaolon olin jo melkein unohtanut... Jos tekisi jonkun kivan kesähameen kun sellaisia tosi kivoja on muissakin blogeissa näkynyt... No katsotaan mitä tapahtuu, tuon ympyrätakin hihat pitää kuitenkin vielä tehdä.

5 kommenttia:

Sia kirjoitti...

Moi, sulla näyttää olevan sama sivupohja käytössä kuin minullakin...ja sama vaiva ainakin IE:llä selattuna. Tekstit nimittäin tahtoo häipyä kuvien vierestä tai yläpuolelta. Johtuukohan tämä tästä sivupohjasta...?

Ympyrätakki?? En ole koskaan kuullutkaan, mutta näyttää tosi hyvälle!!

derea kirjoitti...

Vau! En malta oottaa nähdä sitä ihan valmiina :) Pingotus on kyl tosi ärsyttävää...

Anu kirjoitti...

Miekin tahon tuollasen!!! En kyllä uskalla aloittaa, kun on muitakin keskeneräisiä NIIIIN paljon ja kesken tuokin jäisi. Ihku, odottelen hihoja

Helminalle kirjoitti...

Onpas hieno! Hihatko vielä....tulee tosi upea pitsitakki!

juuli kirjoitti...

Hyvännäköistä pintaa ja kiva väri! Ne mustat langatko ovat merkkaamassa hihojen paikkaa? Jään odottamaan jatkoa!

 
Kävijälaskuri
Laskuri lisätty 3.1.2006