keskiviikkona, toukokuuta 17, 2006

Reissu tuli tehtyä

Käytiin nimittäin viikonloppuna Virossa firman porukalla. Lankakauoissa en käynyt, koska oli tuota muutakin porukkaa. Marketeissa yritin katsella lankaosastoja, mutta en löytänyt kuin yhden. Sielläkin oli onneton valikoima, vain paria erilaista puuvillaa, mm. säästökeriä. En ostanut siis reissusta lankaa, ja se vähän harmittaa, mutta kyllä sieltä nyt jotain tuliaisia löytyi....=) Reissuun lähdimme perjantaiaamuna ja takaisin tulimme myöhään sunnuntaina /aikaisin maanantaina.

Kotiin palattua postilaatikosta löytyi yllätys, eli palkinto vierailustani Niinan blogissa, kun satuin olemaan 50 000. Kiitos! Paketissa oli pehmeää sinapinkeltaista excellent-lankaa ja ihanan pehmeää viininpunaista debbie blissin cashmerino aran -lankaa sekä kissakortti. Ihana lahja!

Olen miettinyt että pitäisi tehdä farkkuhame jostain vanhoista farkuista. Ostin sitä varten kirppikseltäkin yhdet farkut, ja kaappeja kaiveltuani löysin myös yhdet omat, ruskeat. Noissa ruskeissa on vähän omituinen leikkaus ja aika kapeat lahkeet, joten niitä ei tule hirveästi käytettyä, mutta niissä olisi vetoketju valmiina sivussa ja upea kirjailu tuossa alaselässä. Aika hyvää hameainesta siis.

Malli on kuitenkin vielä harkinnassa, koska en pidä niistä farkut-hameeksi-ohjeista, joissa se haara taitetaan silleen hameen eteen... ja haluaisin tähän ehkä jotain rimpsua ja/tai farkkusaumat eteen koristeeksi... Katsotaan. En ole ihan varma raaskinko kuitenkaan tehdä noista omista ruskeista, mitäs mieltä te olette?

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Entäs jos teet salsahameen (http://kirppis.yle.fi/?q=node/8)? Haaraa ei ole myöskään pakko kääntää eteen, voit ommella eteen ja taakse jostain toisesta kankaasta kolmiot. Jos ruskeita farkkuja et muuten pidä, ei kun hameeksi vaan! -Tuula

derea kirjoitti...

Mä kannatan myös tota kolmio systeemiä. Tein ite sillä tyylillä, josta tuli sitten tällanen http://flickr.com/photos/derea/95219256/in/set-72057594058877167/
toi kirppis-jutun salsahamekkin on varmaan aika hauska vaihtoehto :)

juuli kirjoitti...

Vahinko ettet ehtinyt käydä lankakaupoissa! Pitäiskö tehdä neuleblogilaisten yhteinen resiiu?

Villasatu kirjoitti...

vähän off-topic tää: vihdoin löysin sun blogin, kun sä käväisit meillä :-) Kiva kun kävit, ja kiva että jätit kommentin!

 
Kävijälaskuri
Laskuri lisätty 3.1.2006