torstaina, huhtikuuta 13, 2006

Kiireinen kun on, niin näin käy

mutta eihän tästä nyt tarvitse huonoa omatuntoa potea, jos ei jatkuvasti blogiaan päivittele (eli lisää uusia tekstejä, tokihan päivitellä saa että voivoi kun sisältö on vähän mitä on eikä uusia valmiita töitäkään ilmesty juur koskaan...) =D Itseään varten tätä blogia pitäis pitää, ja siksi päivittää silloin kun se sopii.

Puuhaa mulla on ollut, ja ratkaistu on muun muassa se ongelma että mitä tekis siitä vaaleanpunaisesta mohairista. Kas kun tuo varastettiin niin enää ei tarvitse tehdä mitään.... Reppuni siis varastettiin viime viikolla ja siellä oli arvotavaroitani kännykästä, avainnipusta ja graafisesta laskimesta mohairlankaan ja ville-insinöörin sukkiin saakka. =( Tuo tapaus on harmittanut tosi paljon enkä esim jaksa aloittaa kaverille uusia sukkia kun vanhojen kohtalo niiin ärsyttää.

Käytiin maanantaina kavereitten kanssa Ikeassa ja ostin muovisia säilytyslaatikoita (siis muunmuassa niitä) kolme kappaletta lankavarastoani varten. Sain tänään langat jotakuinkin järjestettyä ja jouduin toteamaan että ee-heeihän nuo 3 lootaa mihinkään riitä! Mieheni saa käydä ostamassa niitä heti ens viikolla ainakin pari lisää käydessään Hkissä! (siis jooko, voisitko...? =D) nih.

Tokassa kuvassa näkyy langat, jotka ostin tänään (varastettujen tilalle *seliseli*) ja niistä tulee isona Dropsin ympyrätakki! Vikassa kuvassa muita tänään shoppailtuja uusia tarvikkeita, joita vastaavat vanhat vietiin vanhan repun mukana. (no okei tuollaisia lyhykäisiä pyöröpuikkoja mulla ei kyllä ollut mutta samalla ostin....)

Pysykää kuulolla! Piakkoin tulossa yllätystä...... =)

1 kommentti:

TiinaV kirjoitti...

Argh! Tiedän tunteen! Tosin minulta vietiin vain lompakko, mutta en olisi ikinä uskonut miten paljon harmia siitä seuraa. Ei riittänyt pelkästään se, että silloin opiskelijabudjetilla piti uusia kukkaro ja kortit, vaan ajokorttiani ja henkilötunnustani (älyhelppo muistaa) oli käytetty väärin. Mm. maksamatta jätettyjä hotelliyöpymisiä ja hirveitä laskuja nettilevykaupasta. Ja mitään korvauksia kaiken sotkun selvittelystä aiheutuneista kustannuksista en tietenkään saanut..

Mutta pahin mahdollinen tilanne olisi, että olisi varastettu lankaa tai keskeneräinen neule! Törkeää! Pitäisiköhän varmuuden vuoksi hankkia turvakoodillinen neulekassi! Saakohan sellaisia edes mistään? Tai sitten pitää viritellä hiirenloukku kassiin... (ja luonnollisesti unohtaa se itse!)

 
Kävijälaskuri
Laskuri lisätty 3.1.2006