perjantaina, huhtikuuta 14, 2006

Kirjameemi

Laitetaanpa tämä meemi tänne kun se vaikutti hauskalta! Löysin Päivin blogista.

1. Nappaa sinua lähimpänä oleva kirja, oli se sitten mikä hyvänsä.
2. Avaa kirja sivulta 123.
3. Lue kuudes lause.
4. Kirjoita se blogiisi.

hmph. Lähinnä minua oleva kirja on Moottoripyörän tekniikka, ja siinä sivuja ei ole numeroitu (enkä jaksa lähteä laskemaan)... no malliksi siitä joltain sivulta kuudes lause (kappale on Polttoainejärjestelmä ja pakoputkisto): EXUP-venttiilin ollessa kiinni on pakoputkiston virtauspoikkipinta-ala pienimmillään ja venttiilin ollessa auki suurimmillaan.

Seuraavaksi lähin kirja on Jyrki Markkasen Kupla - aikansa sankari ja siinä on vain 120 sivua. Sen sivun 6. lause: Kuvassa ovat hänen (Hans Gerlach) vanhempansa ja sisarensa aurinkokattoisessa Kuplassaan aurinkoisella kadulla.

Seuraavan kirjan sivulla 123 oli vain sivun kokoinen kuva.

No nyt onnisti! Kirja on Vuosi 84, syntymävuoteni sellainen "vuosikirja", kaiken maailman tapahtumia ko. vuonna. Sivun 123 6. lause kuuluu: Rakennusaineina on käytetty lasia, puuta ja graniittia. Se on pikku artikkelista "Pietilät voittivat Mäntyniemi-kilvan" joka siis käsittelee presidentin virka-asunnon Mäntyniemen suunnittelukilvan voittajia Raili ja Reima Pietilää ja heidän suunnittelemaansa rakennusta.

Olipas se hankalaa. Mutta siitä vaan nappaamaan jos vaikutti hauskalta!

Jätän tämän meemin nyt vielä esille, mutta illemalla tai huomenna siihen yllätykseen josta puhuin edellisessä postissa. =)

Ei kommentteja:

 
Kävijälaskuri
Laskuri lisätty 3.1.2006