keskiviikkona, maaliskuuta 29, 2006

Päivitys

Kaikkia alkaa varmaan kyllästyttää jo nämä mun autojutut, mutta tsemppiä hei! Tuolla alempana on myös neulomiseen liittyvää! Ensin kumminkin ne autoasiat: aamulla mittariin pyörähti tooosi maaginen luku. Tänään kävin sitten myös hommaamassa purkamolta 4 ovea autooni, kun hitsaamalla ei kannata ruveta niitä korjaamaan (maksaa liikaa) joten ostin sitten uudet (käytetyt) ovet. Auto täytyy kumminkin kuntoon saada. Maksoivat yhteensä 100 EUR. Autoni on vaaleansininen ja nämä uudet ovet on valkoiset... heh... no aika lähelle kuitenkin, olis voinu tulla vaikka kirkkaanpunaiset ovet! =D Se on aika tilaihme se auto, tungin takakonttiin kolme niistä ovista (kuva) ja hyvin jäi vielä tilaa! Olis se neljäskin ovi sinne mahtunut jos olis ollut joku kaveri jonka kanssa nostaa se tuohon keon päälle.

Sain ilmeisesti ihan hyvään hintaan ne ovet, myyjä jutteli että joskus saattaa yhdestäkin ovesta jo saada tuon satasen... ja kun pahoittelin että meni vähän yli puoli kuuteen siellä, vaikka sulkemisaika on viideltä, ja mies joutui tosiaan mun takia odottelemaan, niin se sanoi että kyllähän noin nättiä tyttöä odotteleekin ja vielä pyysi leffaan...!! treffeille!! (no silleen puolivitsinä mut olis varmasti muuttunut todeksi jos olisin jotain sanonut...siis rengastettuhan mie oon niin en tietenkään lähtenyt.)

Sitten eilisiltana kehittelin itselleni tuollaisen sisältäpurkautuvan kerän kerimis-"laitteen" (vessapaperihylsy ja kontaktimuovia, kuvassa taustalla) ja hyvin toimii. Kerät purkautuivat tosi nätisti. Ja huomasin että tuo violetti mohairpallukka on ihan kuin sellainen Tiimarin pallokynttilä, joita mulla on tuolla kaapin päällä koristeena, joten vertailun vuoksi kuva myös niistä kahdesta pallukasta vierekkäin.

Sitten sain valmiiksi ne rannelämmittimet (vihdoin!) enää puuttuu langanpäiden päättely. Lanka siis Novitan Wool raita, puikot 3 mm sekä hammastikku "palmikko- puikkona". Lankaa meni tosi tarkalleen kerä, lankaa jäi ehkä n. 3 m. Peukaloista ei tullut identtiset värien osalta, johtuen juuri tuosta että kerä meni loppuun (en viitsinyt tuon takia aloittaa uutta kerää). Vasen, joka valmistui viimeksi, on aika paljon kireämpi, mutta eiköhän se löystyne käytössä.

Arvaattekos mitä seuraava kuva esittää? Ne on paperista leikattuja malliponchoja. Teen usein tuollaisia paperipienois- malleja asioista. Niiden mohairien pään menojahan tässä suunnitellaan, totesin että ne kutittaa sen verran etten viitsi mitään lahjahuivia niistä tehdä. Kaveri saa huivinsa jostain toisesta langasta. Poncho niistä mohaireista taitaa siis tulla, sitä kuitenkin pidetään paidan päällä niin kutittaminen ei niin paljon haittaa.

Tuossa oli noita eilisillan touhuja ja kaikkeen inspiraatioon löytyy toki lähdekin. Tiedättehän sen ohikiitävän hetken kun ihminen on kaikkein luovimmillaan, ajatus on vapaa ja ideoita syntyy kuin itsekseen...? Ei, se ei ole kevätpäivä tuoksuvan kahvikupposen seurassa. Se ei ole aamu hyvin nukutun yön jälkeen. Se ei myöskään ole se tuokio kumppanin kanssa vietettyjen hellien hetkien jälkeen, EHEEI!

Ihminen on luovimmillaan juuri sinä viimeisenä iltana kun pitäisi keskittyneesti lukea seuraavan päivän tenttiin. Onneksi se Linux-hallintatentti meni tänään kuitenkin ihan ok. =D

2 kommenttia:

Taiska kirjoitti...

Ihan kunnioitettava lukema auton mittarissa!

Anna kirjoitti...

Oho, käypä katsomassa mun tänään valmistuneita rannekkeitani. Ne näyttää jotenkin hyvin samanlaisilta kuin sun tekemäsi. Ajattelin jo hetken, että mallineule on ihan sama, mutta sitten löysinkin ohjeen aiemmista postauksistasi.

Tosi kauniit nuo sinun kyllä ovat, ihailen!

 
Kävijälaskuri
Laskuri lisätty 3.1.2006