maanantaina, tammikuuta 02, 2006

Taas täällä!

Heips vaan! Menestyksekästä uutta vuotta kaikille!

Oltiin tuo vuodenvaihde miun kotipuolessa tuolla itäisessä Suomessa. Kyllä sielläkin olis ollut nettiyhteydet, mutta ei mulla siellä enää ole omaa konetta, jotenka päivityksiä en sitten sieltä laitellut. Joululahjaksi mennyt korvapipo oli siskon ja myös kavereittensa mieleen kovasti, ne ihan ratkesi melkein!! =) =) =)

Ja se samainen sisko on myös innostunut neulomisesta nyt menneenä syksynä, ja sai useita keriä lankaa sekä kaksi puikkosatsia joululahjoiksi ja oli mielissään. =) Lupasin sitten hövelinä isosiskona että jos on ongelmia niin juu, tottahan minä neuvon sitten kaiken maailman villasukan kantapäät ja kavennukset ja levennykset. Tuolla sitten näin siskon tositoimissa ja sehän neuloo vasenkätisesti!!! Siis oikeasti se neuloo vasemmalta oikealle, että neuvoja saa ensin itse opetella ne jekut ihan alusta pitäen.... No katotaanhan sitten.

Itse sain lahjoiksi mm. Marimekon sellaisen pallopaidan, mustan... Ai että miten ihana se on. Ja sain myös ihanan puuvillapyjaman, se vasta ihana onkin! =) Ja itse itselleni ostatin vielä joululahjaksi näin jälkikäteen 7 kerää sitä Novitan Rustikaa, kun se sattui olemaan alessa Lieksan Tokmannilla, 2,95 e/kerä.

Siitä Rustikasta, tosin siitä aiemmasta satsista, rupesin virkkaamaan nyt sitten kolmiohuivia, ihan vaan ketjusilmukoina. Saa nähdä mitä siitäkin tulee, malli on suoraan omasta päästä enkä tiedä onko se kovin nätti. Teen kuitenkin loppuun ja tuomitsen vasta sitten. Kuvia ei tällä kertaa ole, mutta jos sitten taas seuraaviin postauksiin niitä löytyisi.

Ei kommentteja:

 
Kävijälaskuri
Laskuri lisätty 3.1.2006