perjantaina, tammikuuta 13, 2006

Juonitteleva neuloja

Niin, nyt olen keksinyt täydellisen suunnitelman. Ensin vähän taustatietoa: olen köyhä opiskelija, jonka tilillä on rahaa ehkä kakskymppiä loppukuuta varten. Kevään uudet lankauutuudet ovat saapuneet kauppoihin, ja ne kaikki ovat mun lempivärejä. Olen hieman siivoillut kotona.

Siispä: autoni peräkontti on täynnä panttipulloja jotka pitäisi viedä kauppaan, tässähän vallan rikastuu! Kävin myös tarkastamassa tänään paikallisen Robbarin lankatilanteen. Uutuuslankojen osalta aika heikkoa (niinkuin kyllä lankojen osalta ylipäätään) mutta Woolia siellä oli, sekä tavallista että sitä uutta neliraitaa. Pinkkiä. Ja on päässyt käymään niin hassusti että se neliraita on halvempaa kuin tavallinen Wool! Maksoi 2,90/kerä, kuinka paljon se teidän lähimarketeissanne on maksanut? Joten eikö vain (kaikki sanokaa joo!) että ostaisin pullonpalautusrahoilla neliraita-Woolia ja tekisin itselleni vaikka hihattimen? =)

5 kommenttia:

päivi kirjoitti...

JOO!
Osta vaan jos tuohon hintaan saat! Jostain muuten luin, että Euromarketeissa olis etukortilla Wool kuun loppuun saakka 1,75/kerä mut tiedä tarkemmin kun en oo käynyt.

Katja kirjoitti...

Ilman muuta!

mursuliina kirjoitti...

euromarkettien wool tarjous taitaa koskea vaan yksvärisiä. omien kauppakierrosten perusteella tuo on halvin raitawoolin hinta. joka paikassa on ollut yli 3 €.

amelie kirjoitti...

Sinut on haastettu. :)

Anonyymi kirjoitti...

Woolia sai ainakin jokunen päivä sitten Vapaa Valinnasta 1,90€ hintaan.

 
Kävijälaskuri
Laskuri lisätty 3.1.2006