tiistaina, tammikuuta 17, 2006

En minä ole kummallinen.

Tämä meemi on pyörinyt ympäri neuleblogistaniaa ja eksyi myös mulle, amelie sen heitti.

Eli paljastan seuraavaksi viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään blogissaan saman. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1 Pidän maksalaatikosta. Mikä vielä kummallisempaa, sellaisesta jossa on rusinoita. Lisäksi käytän maksalaatikon kanssa mansikkahilloa, kun perinteinen tapa on käyttää puolukkahilloa. Jollei mansikkahilloa ole, myös voisilmä käy.

2 Syön usein ruisleipää, niitä paritettuja leipiä kuten ruispalat, ja paahdan ne leivänpaahtimella (jota kutsun paahtoleipimeksi). En koskaan ota vain yhtä viipaletta, vaan aina sen parin kerralla. En pidä myöskään siitä, jos joku ottaa vain yhden, toinen palahan jää silloin "käyttämättä". Olen myös huomautellut tästä asiasta, ainakin sisaruksilleni ja miehelleni. Jos ottaa jonkun kanssa puoliksi sen parin, silloin voi ottaa yhden kerrallaan, mutta silloin minun täytyy saada se päällyspala.

3 Heiluttelen varpaitani/jalkojani. Jos jalat eivät ole "tukevasti maassa" eli jos vaikka istun ja jalat eivät yllä maahan, tai jos makoilen, heiluttelen varpaitani. Ne tekevät sen melkein itsekseen.

4 Akillesjänteeni jäävät usein vähän "lukkoon" ja ne täytyy venytellä takaisin kuntoon. Niistä kuuluu naksahdus kun se jännitys vapautuu, ja sanon silloin aina ääneen "naks". Sanon sen vaikka olisin puoliunessa, ja mieheni väittää että olisin sanonut niin kesken unienikin.

5 Olen todella pikkumainen oikein puhumisesta. Korjaan usein, jos joku sanoo esimerkiksi jonkun kielioppivirheen. Jopa riidellessä korjaan, jos toinen sanoo esim. "niiden kuusien täytyy saada kasvaa...!" korjaan vihaisena: "tarkoitat varmaan KUUSTEN!!" Vain todella vihaisena sinnittelen etten korjaisi, kun usein siinä menee vakavastiotettavuuteni...

Onhan noita, minulla on myös omituisuuteni esim. tiskikoneen täytössä ja peiton ja pussilakanan suoruudesta kuten monilla muillakin tähän meemiin vastanneilla....

Haastan siis Sinin, Mursuliinan, Päivin, Martsulin ja Annikan.

Ei kommentteja:

 
Kävijälaskuri
Laskuri lisätty 3.1.2006