torstaina, tammikuuta 19, 2006

Pitkästä aikaa

Onpa ollut kiirettä. Toisaalta, en ole tehnyt mitään. On niin paljon esim. koulutehtäviä, etten tee mitään. Lamaannun.

No, nyt on tiedossa melkoisesti kuvia, toivottavasti blogger jaksaa olla kilttinä eikä ala sekoilla niiden kanssa.

Esittelen lankaostoksiani. Mun oli pakko käydä näitä hommaamassa, kun värit on ihania ja innostusta (toivottavasti) riittää ja kun monissa muissa blogeissa on noita lankoja niin kauniisti esitelty. Neulominenhan on harrastuksena niin jalo ja kädentaidot arvostettava ominaisuus, että siihen harrastukseen on voitava panostaa. Mutta kylläpä maksoi hitosti! Tuo violettisävyinen nallukka piileksi autossa pari päivää ennenkuin sain salakuljetettua sen sisälle lankakoriin.... Ja noista Wooleistahan mainitsin jo aiemmassa postauksessa, niin tässä ne nyt on.

Lisäksi ostin vielä Hippyä, joka on jo muotoutunut jonkin matkaa... Ensin mallitilkku, kun muutama vuosi sitten eräällä junamatkalla erään ihanan luokse matkalla opettelin kuinka palmikoita neulotaan. Sitä taitoa sitten aion esitellä tuossa kirjavassa "vaatteessa", eli tulossa on hihatin. Ja työstä erottuu tuo apupuikko, eli palmikoitten teossa minua auttelee hammastikku. Sellainen molemmista päistään terävä. AUTS!!

Hitsi että tuo laskuri juoksee. Tuhannes vierailija on jo aivan pian nähnyt tarinointiani, kiitos kaikille lukijoille! Kommentteja on tullut vähänlaisesti, mutta niinhän useimmissa blogeissa. En nyt lahjo tuhannetta, koska rahatilanne on huono, toivon vain että juttuni edelleen kiinnostavat. Jospa joskus tulevaisuudessa, esim. 5000 kävijän kohdalla (toiveajattelua??) jo voisi laittaa yllätyksen jakoon.

5 kommenttia:

Kristel kirjoitti...

Suomalaiset ovat laiskoja tai ehkä pikemminkin ujoja kommentoimaan. Silti neuleblogeja tunnutaan kyllä lukevan suurella mielenkiinnolla. :)

Taiska kirjoitti...

Niinpä... Ihan mielenkiinnolla joka päivä blogimaailmassa seikkailen, mutta harvemmin tulee kommentteja annettua. Harmi sinänsä.

Ziina kirjoitti...

salakuljetit? alkoholismikin on sairaus siinä vaiheessa kun pulloja käy piilottelemaan, rohkeasti vaan langat esille!

JaanaM kirjoitti...

Onneksi olkoon sinulle! Olit rohkea kommentoidessasi ja koska kulkaan muu ei kommenttiaan jättänyt, palkitsen sinut ja Sibyllan. Olitte molemmat todennäköisesti yhtä lähellä! Laita sähköpostia: annuriitu at luukku piste com. Onnea vielä kerran!

JaanaM kirjoitti...

Ai niin, siitä heijastinnauhasta. Sitä on kyllä yllättävän helppo neuloa, vaikka onkin hieman sanoisinko sellaista "kankeaa". On kuitenkin niin kapeaa, että kulkee hyvin toisen langan rinnalla. Pelkäsin, että "raapii" ihoa valmiissa pipossa, mutta ei se tunnu ollenkaan.

 
Kävijälaskuri
Laskuri lisätty 3.1.2006