lauantaina, tammikuuta 07, 2006

Juu nää otsikot ON vaikeita...

Tuntuupa mukavalle kun on nyt ollut pitempi viikonloppu tuon loppiaisperjantain takia. Kun oli herännyt niin myöhään ettei edes kehtaa tunnustaa ja sitten koko päivän laiskotellut, ja yhä vielä oli koko viikonloppu jäljellä....=)

Kyllä sitä tekemistä olisi, eipä silti. Kouluhommia pitäis saada ihan hitosti valmiiks ennenkuin se koulu maanantaina alkaa, mutta mutta... Olen tehnyt sitä Rustika-huivia, sekä purkanut sen mohairtyön ja kerinyt langat vyyhdille. Kerin ne tuolla lailla pahvilaatikon kannen siipiin. Olivatkin tosi kiharalla kun ovat olleet neulottuna jo melkein 10 vuotta! Ja silloin joskus ei ole mulla oikein ajatus pelannut, kummassakin vyyhdissä on 6-7 pätkää tuota lankaa kun jostain syystä olen leikannut sen aina poikki raidan kohdalla...! Laatikon edessä näkyy myös ne loppukerät noista langoista.

Tän iltaa olen sitten muitten neulojien blogeissa kurkkinut, että mitähän siitä mohairista on saatu aikaiseksi? Laura ainakin oli tehnyt kivan ponchon, johon oli mennyt mohairia 125 g (muistilappu itselle) ja sitten huiveja on tehty paljon myös, esim. täällä ja täällä...

Lisäksi tänään piti vaihtaa autoon öljyt niin siinä meni aikaa ja kädet oli sen jälkeen niin likaiset ettei paljon viittinyt noihin käsitöihin ruveta koskemaankaan. Huomenna pitää lähteä toimistolle tekemään inventaariota, mitenhän siinä lomassa onnistuisi vaikka virkkaaminen? ;)

Ei kommentteja:

 
Kävijälaskuri
Laskuri lisätty 3.1.2006