tiistaina, maaliskuuta 20, 2007

Jihuu, vihdoin!!

Päästelin juuri puikoilta ympyrätakin! Jee, vihdoinkin se valmistui!

Huonoja uutisia: se on minulle liian pieni. Mutta ei se haittaa, sain sen jo tyrkytettyä siskolle (ei oikeastaan hirveästi joutunut edes tyrkyttämään...)

Lisätietoja myöhemmin!

8 kommenttia:

Susa kirjoitti...

Onnea valmistuneen takin johdosta!

Katiija kirjoitti...

onnea takille. Kipparilöydöistä olen vieläkin aivan tohkeissani ja lapset odottaa koska saavat uudet vaatteet päälleensä *pesukone jyllää*

Katiija kirjoitti...

hmmm ... ja olet Lahdesta, naapurikaupungista. Me olemme Hollolasta. Olisi kiva tavata vaikka ens kuun neuletapaamisessa Heinissä.

Katiija kirjoitti...

Me olemme menossa Annen (tunnemme muistakin yhteyksistä kuin blogista) kanssa ensi kuun ensimmäisenä maanantaina Korialle neuletapaamiseen. Autoon mahtuu kyllä, jos kiinnostaa ota yhteyttä s-postiin niin sovitaan tarkemmin.

alisanmamma kirjoitti...

Heipä hei!
Kyselit blogissani siitä Novitaklubista, kyllä siellä on sitä peppi-raitaa, mieki matti myöhäsenä siihen havahduin :o) Ja ymmärtääkseni tosiaanki vain klubilaiset voivat tilata sitä kautta.

Teija kirjoitti...

Otin sen linkin talteen, kiva sekin bolero on, mutta tykkään enemmän tuosta sinun versiosta. Kirjoita ihmeessä ohje jos vain viitsit!

milliini kirjoitti...

kiitos, en ollut sitä sheer ponchon ohjetta itse vielä(kään) viitsinyt etsiä. Pääsee ehkä jopa viileinä kesäiltoina minua lämmittämään.

milliini taas kirjoitti...

Ja voisi ehkä lukea kommentit loppuun omasta blogistaan ennen kuin alkaa hihkua: Siihen raitatelkkaripaitaan meni jotakuinkin kaksi ja puoli kerää molempia värejä, on kokoa xs ja puoli :)

 
Kävijälaskuri
Laskuri lisätty 3.1.2006