torstaina, marraskuuta 23, 2006

Silmukkamerkkejä

Taiska, ehdin jo tehdä silmukkamerkkejä niistä lähettämistäsi helmistä ja kauniita (niin kauniita kuin mahdollista) niistä tuli! Kiitos!

En siis ole ennen noita väännellyt, kuvia vain jossain nähnyt. Sommittelin ensin helmet kauniiksi rivistöiksi. Kokonaisuudessaan helmiä oli enemmän kuin niihin korutappeihin mahtui. Korutappeja sekä renkaita oi molempia neljä. Noita punaisia helmiä oli eniten, joten tein niistä ensin harjoitteluversion, jonka vääntelin (kehtaako myöntääkään) klemmariin.... se oli vaikeaa!

Sitten aloin väännellä sitä merkkiä, joka oli erilainen kuin muut jäljellä olevat. Se oli hieman helpompaa kuin klemmarin vääntely, mutta silti varsinkin sen tapin kiinnitys siihen renkaaseen oli hankala saada kauniiksi, joten... naps korutappi poikki liiasta edestakas vääntelystä... Onneksi se oli edelleen tarpeeksi pitkä noille kolmelle helmelle.

Loput korut syntyivät jo helpommin, alkulämmittelyä siis nuo hankaluudet (ja oikeasti sille on syy miksi näitä väännellään korutappeihin eikä klemmareihin...) Ihania, ja mun ekat silmukkamerkit!

5 kommenttia:

alisanmamma kirjoitti...

Olen sanaton, kiitos kaunis aivan ihanasta paketista!!

TiinaV kirjoitti...

Kauniin värisiä silmukkamerkkejä!

Taiska kirjoitti...

Kiva kun sait tehtyä noista tarpeista nättejä merkkejä. Ostin itselleni kaikenlaista tarpeistoa, mutta yhtään merkkiä en ole saanut aikaiseksi... Laiskuutta vaan.

kuttu kirjoitti...

Hei! Suuret kiitokset ihanasta paketista!!!

Villapallo kirjoitti...

Tulin vastavierailulle:-) Tosi kiva kuulla että kiilapeukalon ohje on onnistunut, kiitos palautteestasi:-)

 
Kävijälaskuri
Laskuri lisätty 3.1.2006