perjantaina, marraskuuta 17, 2006

Voitto tuli!

Voitin arvonnassa tuolla Taiskan blogissa. Paketti tuli eilen, mutta en viitsinyt esitellä sitä vielä, kun oli tuo omakin arvonta järjestettävänä...



Mutta nyt! Tällaisia ihanuuksia sain! Ekassa kuvassa koko paketti, siinä oli tuollaista pinkkiä Woolia, huom merinovillaista! ooh, se on pehmeää... Wool on muutenkin melkein suosikkilankani, niin entä tämä!



Sitten paketissa oli nallekarkkeja, pari pussia kool-aidia (enhurahdaenhurahdaeiooaikaa...) ja vaikkapa silmukkamerkeiksi sopivia helmiä sekä korun tms kasausta varten sellaisia tappeja ja renkaita (enhurahdaenhurahdaeiooaikaa...) sekä kaunis kortti! Gerbera onkin suosikkikukkani...

Helmien ja kool-aidien seurassa pääsenkin sitten tutustumaan uuteen! Varsinkin nuo kool-aidit ovat kyllä houkutelleet jo jonkin aikaa. Kaunista jälkeä niillä ihmiset ovat saaneet aikaan. Vikassa kuvassa taiteellinen (=sumuinen) helmimeri.



Lopputulos: aikaa pitäisi vielä jostain saada, tietääkö kukaan mistä sellaista...? Kiitos paljon ihanasta yllätyksestä Taiska!

Ei kommentteja:

 
Kävijälaskuri
Laskuri lisätty 3.1.2006