sunnuntaina, joulukuuta 03, 2006

Postipate se taas toi

Se taisi olla tiistai kun mulla oli oikein hyvä postipäivä: Taiskan kirppikseltä ostamani langat tulivat, paaaljon ihanaa pinkkiä Samos Lollipopia. Nyt vaan suunnittelemaan, näistä tulee jotain kivaa mulle kesäksi, ehkä bolero tai jotain... Tuossa kuvassa on vähän muutakin, mutta suurin osa niitä Samoksia.


Sitten, voitin Lappiksen blogissa taannoin kymppitonni-arvonnan ja se tuli vissiin samana päivänä. Siinä oli kirja Tenavien elämänviisautta sekä kerä valkoista Bambino-lankaa. Sen kohtalo sinetöityi melkein heti, aiemmin voittamassani Taiskan palkinnossa kun oli mukana koolaidia, ja silloin harmittelin kun ei mulla oikein ole valkoista lankaa.... No nytpä on! Kiitos paljon Lappis!


En ehtinyt näitä tuossa viikolla bloggailemaan, kun oli parit aika raskaat tentit. Piti lueskella niihin aika paljon ja varsinkin toisen tentin matskut oli aika kivasti powerpoint-muodossa. Niitä powerpointteja katsellessa otin sitten lapaskuun loppukiriä ja tuplalapset valmistuivatkin keskiviikkoiltana 29.11. eli lapaskuun puolella. Näin ollen loppusaldoni lapaskuussa oli 1 pari. Huimaa. Näistä laitan myöhemmin oman postauksensa, jonka voin sitten ilmoittaa Helmikselle... Jolla on varmaan ollut aikamoinen homma pysyä kärryillä näissä lapaskuun saldoissa, joten kiitokset!

Ei kommentteja:

 
Kävijälaskuri
Laskuri lisätty 3.1.2006