lauantaina, kesäkuuta 23, 2007

Juhannus lähes vietetty

Olen palannut juhannuksen vietosta taas kotiin. Pari päivää köllin mökillä, onneksi tuli aurinkoisia kelejä! Vähän tuulinen ilma oli kumpanakin päivänä, mutta auringonotto onnistui kuitenkin.Ostin juhannuslukemisiksi aivan ihanan Filatin kesänumeron, josta otteita seuraavassa.

Ensin suosikkini, lehden todellinen ostopäätös syntyi näiden kuvien perusteella:Paljon muutakin kaunista ja ihanaa lehdessä on.....

Mallit ovat todella kauniita, ja myös kuvat sekä taustat tosi upeita! Tämä menisi milloin tahansa myös muotilehdestä, vaikka käsityölehti onkin. Kyllä tässä mielestäni on selkeä ero joihinkin kotimaisiin käsityölehtiin, vaikka niistäkin monesta aina innostun.

Onneksi vielä huomenna saa rauhassa loikoilla ja haaveilla!

2 kommenttia:

M-a-r-k-ka kirjoitti...

Ihana tuo hupullinen pitkä takki bikinitytön päällä! Ja tuolla ihan alhaalla tuo keltainen vaaleankeltainen tunikamallinen paita.

Santtumaaria kirjoitti...

Vastailen nyt tänne... Silmukat ei ainakaan mulla lisääntyneet seuraavalla kerroksella takaisin. Mun silmukoiden katoamiseen saattaa olla syynä kaamea väsymys, enkä ole nyt jaksanut yrittää uudelleen tuota neuloa. Täytyy kai vielä yrittää joku päivä, kunhan saan nukuttua itseni virkeäksi. Jos neulot tuota ja saat silmukat pysymään, niin viitsitkö ilmoitella :)

 
Kävijälaskuri
Laskuri lisätty 3.1.2006