torstaina, huhtikuuta 26, 2007

Toinenkin voitto!

Niin, voitin toisissakin arpajaisissa. Nyt harkitsen, uskallanko enää osallistuakaan mihinkään.... =) No, tämä voitto napsahti kohdalle Milliinin blogissa, jossa piti keksiä Hyvin Maskuliiniselle Vaaleanpunaiselle Karhuherralle riittävän pätevä nimi.

Ehdotukseni miellytti karhuherran ja omistajansa korvaa, ja siitä hyvästä minulle putkahti hyvin karhumainen palkinto:Vaaleanpunaista Nalle-lankaa (heh), karhu-servettejä ja suu makiaksi nallekarkeilla, joita tuossa pussukassa on. Mukana oli lisäksi kortti, mutta se ei suostu toistumaan kuvassa. Kortissa oli piirretty nallekarhu, peräti Milliinin omaa käsialaa....?

Kiitos paljon ihanasta päivänpiristyksestä!

Muutoin eivät asiat juuri valmistu. Monia töitä on kesken, vielä useampia suunnitteilla, ja ryntäsipä puikoillekin taas yksi (kaksi-kolme) uusi työ. Ja eräässä blogissa havaittu multistartitis vaivaa täälläkin kovasti! Jospa joskus saisi jotain valmiiksikin.

Olin saanut läjän uusia tilaajiakin, tervetuloa vaan! Niin uudet kuin myös vanhat! Lamakauden päätyttyä sitten jossain vaiheessa luvassa uutta sisältöäkin.

3 kommenttia:

Hannaliini kirjoitti...

Kyselit blogissani siitä, vääntyikö sukka, jonka pohjan tein vahvistetulla neuleella, puolikaareksi. Kyllähän se vääntyi, mutta jalassa näyttää kuitenkin ihan siistiltä ja kuulemma tuntuu mukavalta. Kyllä minuakin tuo vääntyminen vähän häiritsi, en ehkä tee enää toiste samalla tavalla.

milliini kirjoitti...

Hyvä kun tuli perille, olepa hyvä ja vielä kerran onnea! Urho on päässyt Roosa-nimisen nalleneidon kainaloon ja näyttää kovin tyytyväiseltä.

Teija kirjoitti...

Niin torstaina juhli Terttu-nimiset...:)

 
Kävijälaskuri
Laskuri lisätty 3.1.2006