lauantaina, huhtikuuta 07, 2007

Pitkäperjantain pitkä lopputulos

Pitkäperjantain aikana ehti valmistua kovin kovin pitkä sukanvarsi. Ja lisäksi ilmassa oli havaittavissa pohdintaa, vähän säätöä, purkua, pohtimista, taas säätöä... Nyt taidan olla ihan tyytyväinen. Pitemmittä puheitta: Pitkä Peppi-polvisukka!Säätöosastoon kuuluvat varren suun nypyläreuna:Sekä kääntövarsi, jossa Jaywalkerin mallikuviota:Tuo reunus vaatii todellakin pingottamista ja mahdollisesti siltikin se on kiinnitettävä sukkaan, jottei se käpristyisi. Alunperinkin ajatuksena oli laittaa sukan suulle kuminauhaa, jotta sukka pysyisi ylhäällä.Tämä on toteutettu sitten katseilta piilossa kääntövarren alla.Huh! Nyt ei tarvita kuin toinen yhtä pitkä päivä, että sukalle valmistuisi puoliso.

6 kommenttia:

Lankakomero kirjoitti...

Sukalle puoliso... kiva kielikuva. Iloista pääsiäistä!

Hanna kirjoitti...

Iloisen sukan olet saanut valmiiksi. Laita minulle sähköpostia (lempivärisi ja yhteystiedot) puikotellen@gmail.com, voitit blogini arvonnassa.

Altocumulus kirjoitti...

Hauskat sukat, noitten kanssa tulee väkisinkin hyvälle mielelle. :)

Teija kirjoitti...

Hyvä konsti saada piilo kuminauhalle.Samalla tuo yläreunan käänne tekee sukasta vähän peruspolvarista poikkeavan, hieno.

Susa kirjoitti...

Hieno sukka :)

Minnie kirjoitti...

Aivan upeat sukat niistä vain tuleekin. Kävin jo aiemmin ihailemassa, sait tosi nopeasti sukat puikoille. Ja kiitos, kyllä tuli perille mitä pitikin! :)

 
Kävijälaskuri
Laskuri lisätty 3.1.2006