sunnuntaina, huhtikuuta 15, 2007

Arvontavoitto ja neulojan epäusko

Voitin Hannan blogin arvonnassa ja torstaina postissa tuli näin keväisen iloinen paketti!Paketti sisälsi ihanan värisiä lankoja, pinkki on Maijaa ja turkoosi/petrooli Jannea. Lankojen koostumus on sama mutta Janne on hitusen paksumpaa. Lisäksi pakkauksessa oli varsin hyvin juuri neulojien arpajaisiin sopivaa suklaata; tiedättehän kuinka se suklaapatukka tai -levy ei meinaa ehtiä ehjänä kuvaan? No, tässäpä on pahvikuoret, eli vaikka levy olisi syöty kokonaan ennen kuvanottoa, saa sen kuoret silti edustuskelpoisena kuvaan.Kyllä, se suklaalevy on vielä koskematon tässä kuvassa - oikeasti! ;)

Kiitos ihanasta paketista Hanna!

Ostin jonkin aikaa sitten uudet huippuhienot aurinkolasit, ja keksin sitten että niille voisi neuloa suojapussukan, jotteivät ne naarmuunnu laukussa esim. avaimien takia. No, se projekti alkoi jo huolestuttaa neulojan mieltä: kuinka voi olla mahdollista etten osaa neuloa pussukkaa?? Alku oli hirveän vaivalloista vääntämistä ja muutaman kerroksen jälkeen näytti tältä:Aloin epäillä ettei siitä mitään pussukkaa tule, vaan pelkkä taso, joka levenee molempiin suuntiin ja on neulottu mahdollisimman hankalasti. Vaan kyllä siitä pussukka kuitenkin lopulta tuli!Pussukka on pääosin sileää, muutama helmineuleraita elävöittää pintaa. Pussin suulle tulee ehkä neppari tai sitten nyörit. Lanka on Oliviaa ja sitä kului 33 g. Neuloin 3,5 mm puikoilla.

4 kommenttia:

mursuliina kirjoitti...

hei raisa! huomenna on taas neuletapaaminen, tule jos pääset :) hienot aurinkolasit sulla!

Hanna kirjoitti...

Olin alun perin laittamassa pakettiin ohutta lankaa, mutta vaihdoin langat sitten paksumpiin.

Kivan pussukan olet neulonut aurinkolaseillesi.

Mewril kirjoitti...

Hei!
Kyselit miten olen saanut solmittua batiikkivärjäykseen sydänkuvion.
Olen tehnyt sen ompelemalla (harsimalla) käsin kuvion kankaaseen hieman ompelulankaa paksummalla keinokuitulangalla. Varmuudeksi ompelen kuvion vielä muutamaan kertaa, ompeleet noin sentin välein. Kiristäessä täytyy vain olla melko tarkka, ettei kangas jää tyhmästi ryttyyn ja isoja vaaleita läikkiä.

milliini kirjoitti...

Hei!
Voitit meilläkin käydessäsi. Pistäpä tietoja mulle postiin niin voit kohta esitellä seuraavaa pakettia.

 
Kävijälaskuri
Laskuri lisätty 3.1.2006