maanantaina, tammikuuta 28, 2008

Taas valmistui säärystimet...

Ja näistä säärystimistä nyt sai jo jonkilaisia kuvia, toisin kuin viimeksi...Olen aloittanut nämä joskus lähemmäs 10 vuotta sitten. Toinen oli kokonaan valmis eikä toisestakaan puuttunut enää kuin alle 10 senttiä, mutta ilmeisesti se oli sitten ylivoimainen ponnistus joskus aikoinaan ja säärystimet saivat hautautua ufo-laatikkoon. Kauaa näitten loppuun saattamisessa ei mennyt, ja ne ovat kyllä ihan mieleiset! Muutamia virheitä sieltä alkupuolelta löytyy, mutta mitäpä tuosta. Lanka on vuosikerta-7-veljestä ja puikot 4 mm.Lisäksi aloin tekemään ihanan värisistä Zitron Prisma -mohaireistani Argosy-huivia. Lisäsin projektin Ravelryynkin, mutta ilman kuvaa... Siis eikö sinne saa kuvia laitettua jos ei ole Flickr-tiliä?

4 kommenttia:

Lape kirjoitti...

Juu Ravelryyn pitää olla flickr-tili, se on ilmanen perustaa, jos ottaa sen perusmallisen (semmonen mielikuva on et jos on extrasuuri kuvatila ni se ois sit jo maksullinen?) Just tuli itellekkin mieleen et pitänee kattoa oiskohan mun vanha tili voimassa, et pääsis vihdoinkin laittelee sinne kuvia ;)

Taiska kirjoitti...

Kiitti kommentista. Sen pitsibaskerin ohje tuli ihan omasta päästä. Otin silmukkalukuja jostain kirjoneulebaskerista (Knittyssä muistaakseni) ja kuvio oli jossain mallikirjassa. En voi enempää auttaa, koska en kirjoittanut ohjetta ylös. Sorry.

Markka kirjoitti...

Mä avasin flickr-tilin ihan ravelrya varten. Helppoa hommaa, kannattaa kyllä.

Limeadine kirjoitti...

Ihanaa säärystimet! Mäkin löysin männä viikollaa laatikon pohjalta valmiita varmaan sen 10 vuotta sitten tehtyjä säärystimiä. Onko silloin ollut jokin säärystinvillitys? Voisiko se olla tulossa takaisin...?

 
Kävijälaskuri
Laskuri lisätty 3.1.2006