lauantaina, joulukuuta 22, 2007

Toivotus hyvän joulun....

Toivotan kaikille bloggaajille hyvää joulua ja onnellista (neule)vuotta 2008!Itse en tehnyt yhtään neuletta joulupaketteihin tänä vuonna, toiset ovat tiettävästi olleet ahkerampia... Useita neuleita mulla on vaiheessa, joten pikkuhiljaa niitten pitäisi alkaa myös valmistua. Ravelryynkin pääsin, siellä seikkailen nimellä Raisa.

6 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Hyvää joulua sinullekin!

Hannaliini kirjoitti...

Rauhallista ja tunnelmallista joulua sinulle!

minnap kirjoitti...

Aloittelin sinun ohjeellasi bambuboleroa, en ole koskaan tehnyt raglanhihaa, paitsi nyt, miten ne hihat siitä muotoutuvat, koska nythän tekele on yhtenä tasona ja niistä reikäkohdista tulee lisää silmukoita, mutta jotakin tästä en nyt ymmärrä?Osaatkohan tämän perusteella minua neuvoa?

juuli kirjoitti...

Hyvää vuoden alkua sinnekin!
Itsekin olen tyrkyllä Ravelryyn, mutta olen kuullut jopa puolen vuoden odotusajoista. Sinulahan meni vain kuukausi, onnea!

Raisa kirjoitti...

Kiitoksia kaikille kommenteista!

Minnap, en päässyt blogiisi jostain syystä....

Mutta kun olet neulonut boleroa niin pitkälle, että hiha yltää käsivarren ympärille, hihojen silmukat siirretään odottelemaan apulangalle tai suoraan toiselle puikolle, esim pyörölle. Kumpikin hiha siis omalleen. Sitten jatketaan vartalo-osuuden neulomista kuten aiemminkin, mutta hihat on erotettu siitä.

Tämä lukee siinä ohjeessakin, ja voihan olla että olet jo päässyt etenemään tuosta, mutta jos ei vieläkään onnistu niin tule kyselemään lisää neuvoja..?

minnap kirjoitti...

kävit oikeassa blogissa, olen päässyt etenemään siitä,kyselen sitten lisää...

 
Kävijälaskuri
Laskuri lisätty 3.1.2006