tiistaina, joulukuuta 04, 2007

Joulukuu jo menossa...!

Osallistuin Titan blogissa nallekarhujen nimeämiseen, ja vaikken voittaneita nimiehdotuksia esittänytkään niin Tittapa oli ilmeisesti jo niin joulutuulella, että palkitsi kaikki osallistujat!



Viime viikolla postiluukkuuni oli saapunut kirjekuori, joka sisälsi kortin, jouluaskarteluun enkeli- ja porosabluunoita, itsetehtyjä massanappeja (?) ja silmukkamerkkejä sekä tuollaisen lankakerärintakorun! Kiitoksia Titta, ja mukavaa joulunodotusta! =)



Sain viimein valmiiksi sukat, jotka aloitin jo joskus syksyllä. Ostin joskus neuletapaamisiltana kaksi kerää Fabelia, jotka sitten käytin näihin sukkiin kokonaisuudessaan. Mittaa sukille tuli ihan kivasti, varsi yltää puoleen pohkeeseen saakka.



Langanmenekki siis kaksi kerää eli 96 g, ja puikot oli 2,5 mm. Neuloin kummankin sukan omalta kerältään. Kerät olivat keskenään hyvin eriväriset, minkä voi havaita seuraavasta kuvasta, etenkin varret ovat aivan eriparia. Lisäksi toinen kerä oli pienempi, ja lanka loppui paljon ennen kuin toisesta. Neuloin sitten toisenkin sukan viimeisen kerroksen sekä päättelykerroksen siltä suuremmalta kerältä. Lopulta lankaa jäi enää metri-pari jäljelle.



Enkä ole vieläkään päässyt sinne Ravelryyn, mutta enää ei pitäisi kovin kauan kestää....

3 kommenttia:

kramox kirjoitti...

ihanat sukat!
ja oi joi jos se fabel on noin riittoisaa niin mieki tahon! :o
se vihree huuteli, vaikken itelle osaa kuvitella noita raitoja :)

Unknown kirjoitti...

Kiva että tykkäsit ylläristä. Napit oli ite tehtyjä, vähän ärtsyjä, kun ovat tämän massailuinnostuksen ihan ensimmäisiä askeleita, mutta oikeenlaisessa neuleessa esimerkiksi varmaan kivoja. Ite ei vaan olet tässä viime aikoina malttanut neuloa.

Markka kirjoitti...

Tosta fabelista on tullu kyl hyvännäköisiä sukkia kaikille.
Pitäisköhän sitä ostaa itekin?

 
Kävijälaskuri
Laskuri lisätty 3.1.2006