lauantaina, lokakuuta 13, 2007

Ensilumi tuli aikaisinKyllä, ainakin täällä Lahden seudulla ensilumet tulivat maahan torstain ja perjantain välisenä yönä. Eikös tuo ole paljon aikaisemmin kuin viime vuonna, näin muistelisin..? Pysyivät ne maassakin koko päivän, ja lauantaiaamuun saakkakin, mutta päivän aikana sitten sulivat pois. Kuvat ovat takapihaltamme. Lumen peitossa oleva pallogrilli on jotenkin hukassa olevan näköinen... =)

Sain joskus viikko sitten paketin Erjalta, kun tunnistin sukantekeleen matkalaukun kuvasta. Sellaisenhan askartelin joskus itsekin, sopivan kokoiseen pahviputkiloon vain kolo ja halkeama ja siinä se! Pitäisikin taas etsiä se, se on ollut kadoksissa ja sukantekele on kyllä vähän ikävä kuljetettava laukussa... Mutta Erjan paketissa oli siis neulekirja! oho. Se onkin melkein ainoita neulekirjojani, joten mahtuu kyllä kirjahyllyyni hyvin! Malleista ei oikein meinannut saada kuvia kännyllä, mutta kai noistaa muutamasta jotain näkee.Ekassa kuvassa ukkelilla on hieno palmikkopusero, toisen kuvan palmikot on myös hienoja.Tämä kuva on kiva! Tuo ukkelin paidan nimi oli muuten joku Banjo-sweater, kovasti yritin nähdä niitä banjoja siinä pinnassa... No on tuo palmikko vähän sellainen, onhan banjo muuten kitaran muotoinen?Kiitos kovasti Erjalle!

Oma pakettinikin on piakkoin lähdössä matkaan...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos ihanasta arpajaisvoittopaketista! Ilahdutti kovasti mieltä. Ja vaaleanpunainen lankakin menee kyllä käyttöön samantien=)

Anonyymi kirjoitti...

Saat toki lainata kuvaa minun blogista.

 
Kävijälaskuri
Laskuri lisätty 3.1.2006