tiistaina, lokakuuta 02, 2007

Arvonta päättyköön!

Näin, arvontaan osallistumisaika on nyt päättynyt. Palaan asiaan.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Osallistujia ehti siis mukaan 35. Arvonta on suoritettu googlen osoittamalla random-number-generoijalla, joka oli niinkin random, että lätkäisi voittonumeroksi 35! Siis onnitteluja, fanfaareja, taputuksia KAISALLE!!

Kaisa, mailaa minulle ... Ja jos vaaleanpunainen ei kerran miellytä, niin voithan kertoa mieleisempiä värejä... =)Mitä tulee arvonnan aiheeseen, niin suurin huono puoli blogissani on kuvat. Juuh, tiedän sen itsekin. Lähes kaikki tämän blogin kuvat on otettu kännykamerallani, ja usein vielä melko myöhään illalla. Kuvanlaadulla ei voi kehuskella siis. Olenkin nyt alkanut pohtimaan digikameran hommausta...
Tekstin sujuvuutta ja positiivisuutta monet kehuivat, samoin sitä ettei sivupalkki täyty kaikenlaisesta härpyttimestä. Näihin juttuihin olen ihan tarkoituksella kiinnittänyt huomiota, mukava että päätökseni ovat olleet oikeita! Samoin olen päättänyt etten viitsi marista joka toisessa postissa esim. kuvan laatua yms. Yksi asia, jonka ajattelin mahdollisesti rasittavan, oli blogin ällömakea väritys, mutta sekään ei siis ole kovinkaan ärtsy!

Kiitos osallistujille, ja ihanaa syksynjatkoa!

3 kommenttia:

mirzu kirjoitti...

Kuvista vielä; vaikka sanoin että kuvien laatu harmittaa niin siitä tosiaan _erittäin suuri plussa_ ettet mainitse itse asiasta jokaisessa postauksessa että "anteeksi kuvien laatu". Ne blogit, joissa aina valitetaan kuvien laadusta jäävät multa ainakin tosi nopsaan lukemislistalta pois, koska mä uskon, että blogaaja tietää sen itse ja itsellehän sitä blogia pidetään eikä muille tjsp. (Ehkä tajusit mitä hain takaa, ehkä et :D)
Mutta yksi lempiblogeistani silti tämä on ;)

Anonyymi kirjoitti...

Jipii! Voitto tuli! Laitoin sinulle sähköpostia.

Hasnu Napapiiriltä kirjoitti...

Hih, kutistesukka on edelleen laittamassa, aion tilata Saksanmaalta uudet puikot kokonaan. Nyt keskityn sukkasatoon :D

 
Kävijälaskuri
Laskuri lisätty 3.1.2006