sunnuntaina, toukokuuta 20, 2007

Ympyrätakki on lopultakin viimeistelty

Ja myös toimitettu uudelle omistajalleen!

Oltiin viime viikonlopun aikaan 5 päivää reissussa, siksikin täällä on nyt ollut vähän hiljaista. Mutta tässäpä kuvia:
Mallina siis siskoni, joka "joutui" takin myös vastaanottamaan. Ihan tyytyväiseltä se vaikutti, sanoi kauniiksikin. Virheitä tuolta reunuksista kyllä löytyy, mutta eipä niitä taida etemmäs erottaa.

Ohjehan on tämä Garnstudion taiteellinen ympyrätakki. Sen suomennos löytyy myös omasta blogistani, ja kyseessä on oma käännökseni.

Puikot olivat kai 3,5 mm ja menekki ehkäpä kuutisen kerää Novitan turkoosia Woolia. Kiinnityksenä yksi kätköistä löydetty nappi.

Takki on aloitettu 13.4.2006. Ympyräosio saatu valmiiksi ja pingotettu 11.5.2006. Langanpäät päätelty ja muutoin viimeistelty sekä luovutettu uudelle omistajalleen 14.5.2007.

Eli vaatimattomasti vuosi ja kuukausi meni aikaa, ja tälläkin tahdilla se jäi liian pieneksi itselleni... HEH! =D

Eilen oltiin Alastarossa ja Loimaalla, viettämässä Hymyilevän motoristin kevätpäivää. Olin tällä kertaa takapenkkiläisenä. Pyöräkuntia paikalla oli vajaa 2000 ja näky sitä myöten mahtava! Paraatiajo oli (taas) komeaa katseltavaa....

6 kommenttia:

Susa kirjoitti...

Kaunis takki :)

Relli kirjoitti...

Ihana!

Maarit kirjoitti...

Tosi kaunis takki ! Kiitoksia sukkien tiedosta, seuraavan Jaywalkerin teen kyllä tosiaan varpaista aloittaen, niin tulee mielestäni sopivampi. Kiitos ja kumarrus.

mennahuu kirjoitti...

Lopussa kiitos seisoo (ja sillai:)

Kiva takki!

Torkkupeiton mitat ovat suunnilleen 150 cm kertaa 90 cm.

jensgu@netti.fi kirjoitti...

Siis vain 6kerää woolia, minkä koon mukaan teit kun näyttää melko pieneltä mun kokoselle? Hienon värinen ja muutenkin nätti. Teitkö kaksinkertaisesta langasta, vai?

Raisa kirjoitti...

Jensgu,

takki on tehty yksinkertaisesta Woolista ohjeen S/M-koolla. Siitä tuli sopiva pikkusiskolleni, joka on nyt n. 14 vuotta, eli aika pienihän siitä tuli.

Aloitin takin yli vuosi sitten, jolloin mulla ei vielä ollut arviointikyky ihan kohdallaan, kyllä siitä itselle piti tulla... En mä nyt niin iso ole itsekään, mutta vähän isompi kuin pikkuruinen sisko. Nyt jos tekisin itselle uuden, voisin kokeilla esim kaksinkertaisella woolilla ja edelleen ohjeen S/M-koolla.

Itse ympyrä neuloutuu tosi nopeasti. Hihoissa sitten kestää..... =)

 
Kävijälaskuri
Laskuri lisätty 3.1.2006