sunnuntaina, toukokuuta 06, 2007

Kuulumisia jääkiekon lomasta

Tässä on viikonloppu mennyt leppoisasti enimmäkseen neuloen ja jääkiekkoa seuraten, kuten varmasti monilla muillakin. Eilinen Suomi-Italia-peli oli aika selkeä, mutta tänään tuota Suomi-Ruotsi-peliä saakin jo enemmän jännittää. Lisäksi telkasta tulee kaunottaria, nörttejä ja selviytyjiä, kyllä taas neule edistyy! Olenkin neuloskellut melkeinpä kerän päivävauhtia, mikä ainakin minulle on paljon! Näytän puikoilla olevaa tekelettä silläkin uhalla että se sitten jää kesken... Toivottavasti kuitenkaan ei.

Koko työ näyttää tältä:



Viikonlopun ajan olen kuitenkin keskittynyt hihoihin, tässä kuvaa olkapään kohdasta:



Lanka on petroolia Woolia, edelleen. Käsittelin vähän kuvia, ettei ne enää näyttäisi ihan niin harmailta...

Olenpa ehtinyt viikonlopun aikana myös huoltamaan auton kesärenkaita/rengasta, jonka muistelin vuotavan. Niin vuotikin, ja se täytyy korjata ennenkuin saa kesärenkaat Saapikkaaseen alle. =P Ja vielä, huolsin pyöränkin (aika looginen jatkumo: autonrengas rikki -> autolla ei voi ajaa -> huolla polkupyörä...) ja puunausten jälkeen vaihteisto lähti toimimaan kivasti! Jee!

Nyt voikin hyvillä mielin neuloa ja katsoa telkkaa, kun melkein kaikki viikonlopulle suunnitellut hommat tuli tehtyäkin, mikä on harvinaista.... =D Ainoastaan seminaarityö olisi pitänyt kirjoittaa loppuun ja palauttaa, mutta jos sitten viikolla ehtisi...

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mietin kanssa jos alan seuraan kaunottaria ja nörttejä, en ole ennen katsonut ja nyt satuin, ei se vaikuttanutkaan niin tyhjäpäiseltä ohjelmalta...

Anonyymi kirjoitti...

Kyllähän mä tuosta Bambusta keksin jotain, vaikka niitä sukkia =)

Mäkin samoksesta tein OSW:n siihen meni reilu kaksi kerää, ehkä 4 riittäis tuollaseen. Muutitko paljon silmukoiden määrää?
Kun OSW:n alotus silmukka määrä (samoksesta) on 32s...se neulotaan kanssa ylhäältä alas.

 
Kävijälaskuri
Laskuri lisätty 3.1.2006