lauantaina, helmikuuta 24, 2007

Jos et nyt vaihda, niin...!!! valmiit sukat, muuten.

Vaihdoin sitten minäkin siihen uuteen Bloggeriin. Jospa pahimmat temppuilut olisi jo saatu korjattua... Olen saanut uhkauksia vaihtaa uuteen Bloggeriin jo aiemmin, viime viikolla tuli tosiaan se huomautus että vanhaan Bloggeriin kirjautuminen onnistuu enää ainoastaan kerran ja nyt sitten, pakon edessä vaihdettavahan se oli. Toivottavasti tämä toimii. Täytyy tutustua noihin labeleihin ja muihin uusiin ominaisuuksiin jossain vaiheessa.



No, sain juuri äsken valmiiksi sukat. Ne muistuttavat paljon aiempia samasta langasta tehtyjä, näissä on vaan lyhyet varret. Ei siis kuvia tämän enempää. Lankaa sukkiin kului 38 g. Tarkoitus oli kuluttaa tuo lanka loppuun, ja päättelyyn sitä jäikin ruhtinaalliset 7 cm per sukka. Tehtävä siis suoritettu.



Lisäksi askartelin tuossa viikolla sellaisen sukkaneuleen matkalaukun. Ensin oli putkilo. Sitten leikkasin siihen aukon kylkeen. Sukkapuikot putkilon sisään, neule jää ulkopuolelle. Eipähän puikot puhko tavaroita laukussa!



Otsikon mukaisesti muutakin valmista olisi. On se ollut valmiina jo viikon vai kaksi, mutta kun.... Aika, kaunis luonnonvalo, kamera, sopiva tausta, pirtsakan näköinen neulemalli... huoh. Kuka saisi nämä kaikki yhtäaikaa samaan paikkaan...?

1 kommentti:

musta lammas kirjoitti...

Kiitos kommentista!

Tuo sukkaneulematkaputki on hyvä idea - jos sopiva putkilo tulee vastaan, pitää muistaa ottaa talteen.

On hauskaa kun kommenttien kautta löytää uusia blogeja, niin kuin tämä sinun!

 
Kävijälaskuri
Laskuri lisätty 3.1.2006