tiistaina, helmikuuta 06, 2007

Hyvää iltaa

juu luovaa otsikointia tjsp...

Kiitos kaikille kommenteistanne! Niitä oli tosi kiva lueskella. Olen edelleen tyytyväinen aikaansaannokseeni. Tykkään kyllä ihan hirveästi tuosta Fiestan värityksestä. Sinänsä sääli että se on sitten 100 % akryylia, tuollaista väritystä mielellään villalankaankin! Täytyy olla tarkkana nyt kun tänä vuonna niitä kampanjalankoja alkaa tupsahdella, tiedä vaikka niissä olis taas joku ihan helmi joukossa.

Takin olen tosiaan tehnyt löyhästi tähän ohjeeseen perustuen. Tein ensin sillä siskon boleron viime syyskuussa aika hyvin ohjetta seuraillen. Sen jälkeen olen aloittanut yhden neuleen Woolista samalla ohjeella soveltaen, mutta se ei vielä ole valmistunut, ja nyt sitten tein samaisella ohjeella hyvin reippaasti soveltaen tämän Fiesta-neuleen.

Olen laskenut ohjeeseen uusiksi langantiheyden ja vaadittavat silmukkamäärät (luonnollisesti) koska käytössä on eri lanka, ja sitten oman mielen mukaan noita pääntien lisäyksiä siten, että muodostuu vähän anteliaampi... hmm, laajempi kaula-aukko. Perusohjeena tässä on kuitenkin ylhäältä-alas-raglan omanpäänmukaansovellettuna, tällaisen raglan-ohjeen löytää käsittääkseni myös esim. Ullasta tai Knittystä. Ja jos ongelmia ilmenee, niin autan mielelläni ongelmissa sen minkä osaan noiden parin(kolmen) paidan kokemuksella. Tänne vaan rohkeasti kyselemään.

Kun on yhden neulonut tällä tyylillä, osaa jo kokemusta hyödyntää ja soveltaa seuraavaan, on nimittäin mielestäni helppo ja kiva tyyli tehdä paitoja! Tykkään tosi paljon noista raglanhihoistakin... Ja paitaa on helppo sovittaa välillä, siirtelee vaan silmukat langalle tai apupuikoille ja sitten paita päälle ja peilin eteen!

Kummaa muuten miten tuo laskuri pyörii kuin mikä, mutta kommentteja edelleen hyvin niukasti satelee. Olen itse yrittänyt parantaa vähän kommentointitapojani, ja aktiivisesti pyrin kommentoimaan useammin. Kaikkihan tietää kuitenkin (vaikka blogia kirjoitetaankin vain itselle) että saatuja kommentteja on kiva lukea.

Jotkut on hoksanneet tuolta sivupalkista tuon toisen bloginikin! Perustin sen viikonloppuna. Olen tutkaillut sellaisen lisäsivun tekemistä blogin yhteyteen, kuten Vuodatuksen blogeissa, mutta Bloggerista en löytänyt sellaista mahdollisuutta. Siispä perustin oman blogin valmistuneille. Kirjaan sinne valmistuneet työt ja tiedot niistä muistilistamaisesti. Postausten määrästä näkee sitten suoraan, paljonko valmistuneita töitä siellä on, postien määrä - 1. Tuo yksi on aloituspostaus. Se ei kuitenkaan ole ensimmäisenä, koska siirsin tiedot valmistuneista töistä sinne järjestyksessä siten, että muutin niiden julkaisupäivämääräksi sen, minkä olen täällä oikeassa blogissakin ilmoittanut. Aikaisimmat on vuodelta 2005.

Tuo blogi ei kuulu minnekään listalle enkä ole ilmoittanut sitä blogirinkeihinkään, mutta tämän oikean blogini kautta sinne pääsee. Laskurikin siellä on, ja se tosiaan paljastaa että jotkut uteliaat on sielläkin käyneet jo kurkkimassa! Tunnustakaahan ketkä!? =D Eiku, saa sinnekin kommenttia laittaa yms. Tulkaa taas kurkkimaan mitä mulle kuuluu, molempiin blogeihin!

2 kommenttia:

Villasatu kirjoitti...

juu, kävin kurkkimassa :-)

Ja käyn täälläkin aina kun päivität. Luen kyllä aina koko jutun ja nautin kauniiden neuleiden katselemisesta :-)

Maiju kirjoitti...

Olen minäkin joskus -kainosti- haaveillut saavani enemmän kommentteja blogiini.. kai sitä sen takia kirjoittaa, että voisi kokemuksensa toisten kanssa jakaa..? Mutta aina kun ihmettelen kommenttien vähyyttä, yritän muistuttaa itselleni kuinka ÄÄRIMMÄISEN huono olen itse kommentoimaan (anteeksi vain kaikille).. niin se vain on..

 
Kävijälaskuri
Laskuri lisätty 3.1.2006