tiistaina, lokakuuta 17, 2006

Palkkapäivä!


Maksettuani sähkölaskun, autoveron, puhelinlaskun jne jne tuntui että eihän tästä palkkapäivästä ole taas mitään iloa jollei... tiedättehän? Ryntäsin siis Citymarketiin hamstraamaan osuuteni noista alennus-Teddyistä. Ajattelin ensin että ne pinkki- ja turkoosikirjavat voisivat olla aika kivanvärisiä, mutta en mä sitten paikanpäällä jotenkin niistä innostunut. Petroolia siis kehiin, se onkin mun tämän syksyinen väri-ihastukseni! Lisäksi kävin vähän muuallakin tuolla Launeella pyörimässä, ja tässäpä mulle seuraa sohvannurkkaan tälle illalle!

Jos joku haluaa harjoitella lankakasan arviointikykyään niin tässäpä mahdollisuus. Siis: paljonko mahtaa tuollainen lanka-aarre painaa?Siellä on siis petroolia Teddyä, petroolia Woolia (heh), violettia ja punaista Jussia ja kerä vaaleansinistä 7-veljestä. Vaikuttaako se hiukan yksinäiseltä? No se ei olekaan mua varten. Jos tekis veljelle vaikka villasukat joululahjaksi, sen lempiväri on sininen ja jalka on jo varmaan kasvanut viimevuotisista sukista ohi... Anoppikin sanoo että mä tykkään vaan noista omituisista väreistä, sininen ei oo kunnon sinistä, punanen ei oo kunnon punasta (viittaus pinkkiin).Vaikka esitin tuon kasan arvauksen, niin kyseessä ei ole arvonta. Ihan vaan tulevia koitoksia varten oiva harjoittelukohde. Arvontaa on kyllä tiedossa täälläkin, kunhan tuossa mittarissa alkaa olla lähellä tuo tasaluku 10 000. Katsotaan sitä sitten vähän lähempänä. Palkinnosta mulla on kuitenkin ehkä jo jonkinlainen ajatus... :D

9 kommenttia:

TiuTau kirjoitti...

Mitäs nuo Teddyt kustansi Cittarissa? Itse bongasin Anttilasta niitä, olivat kai alennuksessa? Maksoi 5e. Mulla nämä lankojen hinnat on vielä hämärän peitossa, niin ei ikinä tiiä, onko joku tosi halpaa vai ei. :)

möhönasu kirjoitti...

Mukava lankakasa - noista tekee vaikka mitä! Vaikka ei olekaan arvonta, niin oisko lankaa 1 kg 700 g?

Susanna L-A kirjoitti...

1400 g veikkaan minä!

Hanna kirjoitti...

Arvaan 1,3 kiloa

derea kirjoitti...

Mä laskeskelin että olis 1650g :)

Raisa kirjoitti...

Cittarin Teddyt maksoivat/maksavat vielä muutaman päivän 3,99 per kerä. Ja lankakasan paino on ....... 1600 g!

juuli kirjoitti...

Voi ei, pieleen meni ja reilusti. Olisin arvannut 1050gr - täytyy siis palata Novitan Lankakerien Painontunnistamisen Alkeiskurssille.

Zanii kirjoitti...

Kiitos kovasti intarsia-avustasi Raisa! Olet kultainen! <3

TuuliS kirjoitti...

Mulla alkaa myös lähennellä kymppitonnia ja arvontaa. Ensi viikolla lisää blogissani.

 
Kävijälaskuri
Laskuri lisätty 3.1.2006