sunnuntaina, lokakuuta 01, 2006

Inventaariota...

Muiden blogien esimerkkiä seuraten tein minäkin lanka- ja vähän muutakin inventaariota. Lankavarastoa löytyy tuollaiset 15,8 kiloa, sisältää pienen määrän lankoja joiden paino arvioitu. Ne on sellaisia kirppikseltä löydettyjä kartiolankoja, vaakaa mulla ei ole niin en tiedä niiden todellista painoa. Niinpä se on arvioitu vertailemalla maitotölkkeihin, jauhopusseihin yms. Näiden lisäksi vielä varsin siedettävä jämälankalaatikko, kuvassa, jossa mittakaavana siideritölkki... sen voiminhan täällä näitä varastoja on pengottu! :)

Lisäksi keskeneräiset työt ja puikkovarastot on setvitty tarkkaan. Keskeneräisiä löytyy 16, olisiko kannattanut liittyä fufo-tempaukseen!!?? Siellä on sukkaa, ponchoa, huivia, paitaa...

Puikkoja mulla on 56 satsia, sisältää pitkät, sukka- ja pyöröpuikot sekä virkkuukoukut. Puikkovarastoni täydentyi juuri viime viikolla huomattavasti, kun kävin spr:n Kontissa sekä kierrätyskeskuksessa. Niistä mukaan lähti sekalainen puikkosatsi, yhteensä n. 21 pyörö-, sukka- ja pitkät puikot, maksoin satsista 9,30 euroa. Uusien puikkojen koot ovat keskittyneet välille 2-3,5 mm, oli kuitenkin myös yhdet 5mm 100 cm pyöröt. Aika hyvän löydön kuitenkin tein, nyt uusia puikkoja ei ihan heti tarvitse!

Nyt sohvalle katselemaan merirosvoja ja Johnny Deppiä!

1 kommentti:

juuli kirjoitti...

Häh, vähänkö sulla on upeat varastot!

 
Kävijälaskuri
Laskuri lisätty 3.1.2006