tiistaina, syyskuuta 26, 2006

Valmis bolero

Siskon bolero valmistui! Paljon kiitoksia lanka- avustuksesta Annelle, Karoliinalle ja Riikalle! Ilman teitä tämä ei olisi valmistunut ajoissa, siispä KIITOS!

Ekassa kuvassa bolero pötköllään ja tokassa yksityiskohtaa hihansuusta. Sitten parissa kuvassa uuden omistajansa päällä. Sisko tykkäsi siitä kovin samoin kuin äipykkä ja muutkin, minäkin! Sisko sanoi jopa että laittaa sen kouluun tuollaisten arkivaatteiden seuraksi kuin missä sitä nyt esitellään. Laitan vielä jossain vaiheessa ehkä kuvan myös sen juhlamekon kanssa minkä seuraksi tuo oikeasti tehtiin. Äitikin oli sitä mieltä että hyvin käy myös jatkuvaan käyttöön! Eli erinomaisen onnistunut tilaustyö, tilaajat tyytyväisiä ja minä myös, suunnittelen jo omaa samanlaista.

Boleron speksit:
lanka: Novita Samos valkoinen, noin 5 kerää (250 g): vartalo 2, hihat (+viimeistely) 1,5/kpl.
puikot: 4,5, virkkuukoukku 4
koko: pikku teinityttönen.

Ohje on täältä, hieman muokattuna toki. Tein pitkähihaisen ja alareunasta kiinnitettävän, kiinnitysnauhat icordia. Tekeminen oli mukavaa ja sujui hyvin, kunnes lanka loppui kesken. Pyörittelin sitten peukaloita illan ja meinasi ihan hermostuttaa, kunnes sain lisää lankaa tosiaan yllämainituilta. Viimeiset langat tuli pääteltyä perjantai-iltana (myöhään!!) ja lauantaina se oli sitten edustamassa tuolla Suhmurassa. Häitä siellä vietettiin, ei minun vaan serkun. Juhlat olivat mukavat, elävää musiikkiakin oli ja ruokaa vähintäänkin riittävästi!

Täytyy vielä hehkuttaa, sain synttärilahjaksi aivan törkeän upean kellon! Siis kattokaa nyt! (toivoin juuri tällaista ja kävin sitten ihan liikkeessä kädestäpitäen näyttämässä että tuollainen...) ja sitten ihan *yllätyksenä* sain sen!

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hieno juttu että ehdit saada sen valmiiksi! Upealta näyttää :D

amelie kirjoitti...

Tosi hieno tuo bolero. Nuo raglan-lisäysten reiät sopii tuohon hyvin.

Riksu kirjoitti...

Nätti bolero ja kiva malli
Kiva että saatoin olla avuksi.

Pia Nore kirjoitti...

Tosi kiva bolero, hihansuut etenkin on just mun makuun!

Anonyymi kirjoitti...

Kivan näkönen bolero- kannattaa kyllä tehä itelleskin kun näyttää sopivan sullekin hyvin! Sitten vaan mettästämään lisää sitä valkosta Samosta ;)

Kyllä sitä Malibua näyttää menevän kohtuu paljon. Kattelin just aiemmin mustaa ja beigeä kerää että mihin ne muka on huvennu. Jotenkin muistelisin että jossain blogissa sanottiin että sitä tosiaan tuohon malliin menee enempi kun ohjeessa lukee. Noh.. kahtotaan ;)
Eikä se muuten enää tunnu yhtä karheelta kun aluks. Huomasin saman jutun sillon alussa, mutta nyt se on ihan letkeetä kyllä. Ei mitään supersilkkimäistä, mutta kumminkin.

Hyvää viikonloppua! =)

juuli kirjoitti...

Ihana bolero, etenkin hihansuut saa täydet pisteet!

tikru kirjoitti...

Tosi hieno toi hihatin ja kello on ihan kuolattava...

Kiitos myös tulikettuavusta. Kuten sanoin, pelastit päivän ja palvon sua..

Anonyymi kirjoitti...

MAHTAVA ON,tekemäsi bolero. Jos olisin itse hoikka, taatusti käyttäisin moista :)
Kello on AIVAN älyttömän makea!
Mistähän liikkeestä olet sen saanut?

*olen sika kade sulle koska tahtoisi itsekin rannekellon, olen niin kyllästynyt kaivamaan aina puhelinta katsoakseni kelloa!*

-Nainen26v-

Raisa kirjoitti...

Moi, Nainen26v! Kiitoksia kommenteistasi. Tuon kellon sain tosiaan synttärilahjaksi viime syksynä ja edelleen olen aivan ihastunut siihen. Se on ostettu Lahdesta Aleksanterinkadulla olevasta kultasepänliikkeestä.

Neulominen on mukava harrastus, jatka sinäkin ihmeessä! Valmistumisista ei välttämättä kannata ottaa paineita, ja jos tuntuu esim niissä säärystimissä, että toinen jää aina kesken, niin voisithan kokeilla vaikkapa Magic loop -tekniikkaa...? (esim. http://webdesignsbybarb.com/tostetoes/twosocksoneneedletoeup.htm)

Käväisehän jatkossakin lueskelemassa juttujani! =)

 
Kävijälaskuri
Laskuri lisätty 3.1.2006