lauantaina, elokuuta 05, 2006

[[title]]

Sain tehtyä veljen lapaset valmiiksi ja veli oli oikein tyytyväinen, samoin äidin sukat ovat valmiit ja kelpasivat. Meillä oli taas kyläilijöitä, tällä kertaa pikkusiskoni ja sen kaveri. Käytiin Tampereellakin, Särkänniemessä tietty! =) Minä en kyllä uskalla niihin laitteisiin mennä, ihailin sitten possuja ja lehmiä siellä lasten eläintarhassa. Näin sen pikku alpakkavauvankin, Yaccon. Söpö kun mikä ja pehmoisen näköinen...=)

Parhaita siellä olivat ponit, vasikat, marsut (tämä on vain puolueellinen mielipide, mulla on joskus ollut pari sellaista) ja vuohet, jotka tuntuvat olevan kaikkein kipeimmin rapsutusten tarpeessa. Siis jos olette menossa sinne ja tahdotte ehdottomasti lähikontaktiin eläinten kanssa, niin vuohet todennäköisimmin uskaltautuvat kosketusetäisyydelle! Ilmeisesti ne ovat sen verran pelottavan näköisiä lasten ja äitiensä mielestä, ettei niille riitä rapsuttelijoita pitkin päivää kuten esim. poneille, joista osa vaikutti jopa stressaantuneilta lähestyttäessä.


Olen "saanut" uuden kypärän, eli tutulta ostin, mutta en ole vielä maksanut. Se on hieno, sellainen poliisimalli jossa on aukeava leukaosa. Siinä on myös aurinkovisiiri! Näppärä ja monipuolinen!

Seuraavaksi pääsen oman toppini kimppuun jälleen. Ei sitä paljon olekaan jäljellä. Ja sitten, koska mieheni ystävällisesti kerran osti minulle pinkkiä 7veljestä 3 kerää, täytyy hänelle neuloa villasukat ja aion niihin laittaa sitten myös tuota pinkkiä.Täytyy esitellä vielä tuo ihana kirppislöytö, pinkki lasinen hedelmävaasi, joka soveltuu mainiosti myös lanka-aarteiden säilyttämiseen ja on upean näköinen auringon- paisteessa!

3 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Ihana on se mies, joka ostaa vaimolleen lankaa! Minun mieheni vain huokailee lankojen määrää...

koukuttaja kirjoitti...

Oi, upea tuo hedelmävaasi! Tosi kauniin värinen, ihan just mun sävyä! Ja voisitko kertoa mulle, miten miehen saa ostamaan lankoja?

Kyselee nimimerkki epätietoinen

Raisa kirjoitti...

Ihan vaan silmäilin ja hiplailin haikeana alelankahyllyä, kun mies tutki jotain elektroniikkaosastoa... Sitten kun mies huomasi, se sanoi vaan, että no ota nyt sitten jotain mitä haluut sieltä! ;D

 
Kävijälaskuri
Laskuri lisätty 3.1.2006