lauantaina, heinäkuuta 22, 2006

Lomalainen palaa takaisin!

Vihdoin täällä taas! Olin lomailemassa, sitten oli synttärit järjestettävänä (ei omat kuitenkaan) ja sitten vieraita, töitä jne...

Olen kuitenkin saanut neulottua jonkin verran, lähinnä tuollaista vihreää ylhäältä-alas-raglanhihatoppia Suvista... Se oli jo melkein valmis, kuvassa näkyy lähes valmis toppi, taustalla esiintyy Toni Braxton. Sitten siinä meni *jokin* pieleen ja no, purin sen alkutekijöihinsä... Ehkä olin vähän liiankin hermona sen kanssa, ei sitä oikeasti olisi tarvinnut kokonaan purkaa... *huoh* no purinpa kuitenkin, ja aloitin alusta. Nyt raglan-osuus on tehty, ja tylsin suora putki -osuus aluillaan.

Sain kaverilta lainaan viulun! Eikö ole ihana!! Oon soitellut sillä melkein joka päivä jotain hauskaa, osaan mm. peukaloisen retket -tunnarin, ihmemies macgyver -tunnarin ja sitten tietty jotain perinteisempiä, kuten moskovan valot, kultainen nuoruus jne... se on niin kivaa että kun keksii jonkun hauskan biisin minkä vois soittaa, niin sitten vaan nappaa viulun ja soittaa sen.... <3 Ja onhan se niin kauniskin.... =)

Ostin alennuksesta vihdoin myös sen Novitan kevät-nuorisoextran, jossa on
mm. sen suositun kukkaponchon ohje. Vihkonen maksoi pari euroa ja kyllä se kannatti, oli siinä muutama suoraan kiva ohje ja pientä muokkausta vaille olevia lisääkin. Mutta mikä ihme se pupunhäntähame on!!!?? Tarjouswoolin kanssa samassa kuvassa uutta petroolin väristä woolia joka on I-H-A-N-A-A-A!!! Ostin sitä kolme kerää varuiksi, kun se oli aika edullista ja -sanoinko jo- ihanaa!


Pikkuveljeni ja iskä olivat tuossa käymässä, veli oli viikon verran. Käytiin sitten kaupassa, Euromarketissa, ja tietty pingoin suorinta tietä lankahyllyile tutkimaan valikoimaa. Oli siellä tarjouksiakin, mutta aika huonosti... sitä oranssia samos lollipopia, muutamaa väriä malibua ja jotain toista ja sitten tango fania eri väreissä. Uutuuslangat taas... *ooh* se petroolin värinen wool on sitten ihanaa! Ja jotkut muutkin... Veljeni seuraili siinä hyllyllä mun liikkeitä ja yht'äkkiä nappas sinisen tango fanin hyllystä ja totesi että tällaiset lapaset, heh! Mä koin sen vienoksi toiveeksi, joten ostin sitä kolme kerää ja kaivoin kotona lankavarastoistani ydinlangaksi lapasiin keskisinistä 7-veljestä, joten nyt on siis veljen lapaset puikoilla. Veli oli tosi innoissaan lapasistaan, kun sain toisen jo valmiiksikin. Hyvä ettei nukkunut uusi lapanen kainalossaan! =)

Olen tehnyt myös äidille villasukkia samalla mallilla kuin ne omat violettini, nekin ovat lähes valmiit. Ongelmana on vain se etten tiedä kuinka pitkät varret tekisin. Ne valmistuvat kuitenkin pakkoin ja on mulla paljon muutakin esiteltävää vielä! Ei voi kuitenkaan kaikkea ahtaa samaan postaukseen, joten kuulemisiin!

2 kommenttia:

hili kirjoitti...

Aivan huippusuloiset noi lapaset *rakastui*=)
Sen topin ohje löytyy Novitan kevät 2004 ja malli 3..hyvä kun kysyit niin tajusin sen lisätä vielä tuohon omaan kirjoitukseenkin=)

Hanne kirjoitti...

Minä olen haikaillut petroolinsinistä Woolia mutta vielä täällä kaupoissa möllöttävät pelkät kesälangat..

 
Kävijälaskuri
Laskuri lisätty 3.1.2006