perjantaina, marraskuuta 25, 2005

Onnistuin!

Selkeästi olen onnistunut lisäämään blogini jonnekin, kun sain kommentinkin! Siispä voin jatkaa, enää ei tarvitse huolehtia että meniköhän jokin mönkään... (matikan opettaja tykkää sanoa noin =D =D )

Noh. Esittelen siis teille neulomani villasukat, ne on menossa pikkuveljelleni for no reason, eli annan ne heti kun ne valmistuu enkä vasta esim. jouluna. Lankoina tummansininen sekä ruskeanharmaa 7 veljestä, sekä punainen suunnilleen samanvahvuinen lanka joka on äidin lankakoreista kaivettu, ikiaikainen lanka, kaivoinkin sen jo ehkä 15 vuotta sitten vaikken vieläkään ole pitkälti yli 20 vuotta....

Sukat ovat lähes valmiit, paitsi tietysti pitäisi vielä langanpäät päätellä. Se onkin hankalin ja epämiellyttävin homma tässä koko sukankutomisessa. Ja monen muunkin.

Ajattelin blogia perustaessa että en kertaakaan voivottele että kuinka huono kuvanlaatu, kyllähän lukija/katsoja sen hokaa itsekin. No, sellanen tässä nyt kuitenkin, on, ja tulee kai jatkossakin olemaan, ainakin näitten tummempien asioitten kanssa, koska mulla ei ole käytössä digikameraa, vaan voin jakaa kuvia ainoastaan ottamalla niitä kännykameralla. Siinä mun blogini voivottelut, jatkossa niitä ei (tästä aiheesta) enää tule.

Lisäksi voisin vielä laittaa tänne kuvan tämän vuoden joulukorteistani, jotka olen tavallisuudesta poiketen saanut valmiiksi jo nyt marraskuun puolella. Todennäköisesti ne lähtevät kuitenkin postiin vasta joulukuun puolen välin jälkeen, siitä syystä että miespuoliskolleni on sangen vaikeaa tuollainen projekti jossa pitäisi kirjoittaa sekä osoitteita että omia nimikirjoituksiaan...! Siihenhän menee kauheasti aikaa...!!

Ensimmäinen kuva (kääntäkää päätä) on kokonaiskuva, tekstinä on "Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta". Taitoksen kohdalla kulkee vielä kultanauha, kyllä se tuosta vähän erottuu...

Sitten tarvikkeet rupeaa tietty loppumaan kesken, joten on keksittävä jotain... Mulla loppui yläreunan kultapiperrysnauha, joten tilalle tuli loppuihin tähtitaivasta:

Ja itseasiassa, (rupean ehkä minäkin jossain vaiheessa käyttämään sitä ilmaisua itsas, jonka keksimisestä kunnia kuuluu kai Tikrulle) tuo tähtitaivas on ehkä hienompi kuin se alkuperäinen idea... No, tällaisia on valmiina 8 ja alkuperäisen suunnitelman mukaan toteutettuja 32. Yhteensä 40 kpl.

No täytyykin mennä tekemään jotain...vieläkö tällaiseen aikaan saa ryhtyä imuroimaan, jos asuu rivitaloyhtiössä...??

Ei kommentteja:

 
Kävijälaskuri
Laskuri lisätty 3.1.2006