keskiviikkona, marraskuuta 30, 2005

Kauppareissulta...

...Anttilasta kotiin tuomisina seuraavanlainen kasa: 2 mustaa kerää Novitan Teddyä, josta aion tehdä itselleni jonkin kauniin ja ihanan ja ah, niin trendikkään kolmiokaulahuivin, ehkä fifin... uusi tuttavuus minulle on tuo Novitan Rustika, josta myös aion tehdä sellaisen kolmiokaulahuivin. Liioittelu on paheeni.... =) ei vaan, pitäähän sitä tehdä eri värisiä, jottei tule sitten pulaa asusteista!

Seuraavassa kuvassa lähiotos vielä sen Rustikan pinnasta.

Ja punaisesta Teddystä tulee kissankorvainen pipo siskolleni, joka luultavasti ja toivottavasti tykkää sellaisesta, lahjaksi. Tämän teen oman onnistuneen piponi innoittamana, sain tosiaan omani valmiiksi viikonloppuna, Jopa langanpäät on päätelty (osittain siksi jaksoin päätellä heti, kun niitä ei ollut kuin 5).

Tässä sitten kuva siitä pörröisestä kissankorvapipostani, ensin tuollaisena latteana ja sitten tuossa alapuolella päässä, sivulta ja edestä (huij, miten pelottavat silmät mulle tuli siihen kuvaan!!). Lankoina Novitan pörröinen punainen Tango sekä se aiemmin esitelty punainen äidin perintölanka, jota käytin myös veljeni sukkiin.3 kommenttia:

Ziina kirjoitti...

kiva pörröpipo

Stricker kirjoitti...

Tervetuloa blokkaammaan, juuri löysin blogiisi! Pörröpipo on todellakin kiva.

Raisa kirjoitti...

Kiitos kiitos! Minustakin se on erinomaisen onnistunut, josko nyt voisi pipoa talvella käyttääkin kun se on tuollainen...=)

 
Kävijälaskuri
Laskuri lisätty 3.1.2006