maanantaina, toukokuuta 11, 2009

Toinen Icarus valmistui

Äitienpäivä meni, ja omaa äitiäni lahjoin tällä sini-ruskeasävyisellä Icaruksella. Eipä tässä muuta kummallista ole, samanlainen kuin tuo vaaleanpunainenkin Icarus tuossa alla. Suurinpiirtein samankokoisen luulin tekeväni, mutta jostain syystä samankokoisesta lankavyyhdestä jäi jäljelle 30g enemmän lankaa....? Lanka oli tässäkin tuota ilun merinovillaa. Langanmenekki siis n. 70g ja huivin koko n. 180cm x 90cm.Tuossapa pingotuskuva, siipiväliä esittelevän kuvan saatan vielä lisätä myöhemmin.

Tuo huivimalli on kyllä tosi ihana, ei kyllästyttänyt tätä toistakaan neuloessa vielä (juuri) yhtään. No on se myönnettävä että viimeiset kierrokset on M-E-L-K-O pitkiä mutta kun lopputulos on noin nätti niin kyllä sen kestää! Kolmaskin Icarus saattaa nähdä päivänvalon vielä tänä vuonna. Se olisi sitten se oma kappale.

Toinen huivimalli joka on nyt jäänyt mieleen kaihertamaan, on tuo Pretty as a Peacock -huivi. Mistähän saisi ohjeen, kun ulkomailta luottokortilla tilaaminen tuntuu vähän epäilyttävältä....? Vinkkejä, anyone?

Ei kommentteja:

 
Kävijälaskuri
Laskuri lisätty 3.1.2006