keskiviikkona, joulukuuta 24, 2008

Icarus-huiviTällaisen Icarus-huivin olen neuloskellut tässä syksyn/talven aikana, lähinnä harjoituskappaleena mukavalta vaikuttavasta ohjeesta. Ja sattumalta tuli sitten sellainen tilanne, että se menikin joululahjaksi eräälle rakkaalle, toivottavasti rakas tykkää... joulun jälkeen tai jossain vaiheessa mahdollisesti saatavilla kuviakin in-action.

Lankaa kului yksi vyyhdillinen, jonka tilasin ilun kaupasta jossain vaiheessa syksyllä. Lanka on 100% merinovillaa ja langan värikoodi oli "mie itken täällä ikävissäini", joka oli juuri omaan värimaailmaani iskevä puna-pinkki-violetti-harmaa-musta -sekoitus. Alla kuvaa Ilulta tilailemistani vyyhdeistä, värimaailma aika arvattavissa.... =) Yläreunassa pötköttävä vyyhti on samaa lankaa kuin valmis huivi, tosin värit tummemmat. Muut ovat viimeisin tilaukseni, keskenään samaa värisävyä mutta langan laatu vaihtelee. Osassa on bambua, osasssa silkkiä jne.Huivin koko on n. 180 cm x 100 cm eli reilua kaulahuivikokoa. Puikot oli 3,5 mm pyöröt.

Huivista tuli tosi kaunis, ja toinen kappale on jo tuloillaankin. Sekin kai menee lahjaksi ja sitten, jos innostusta vielä riittää niin neulon vielä itsellenikin samanlaisen. Uskoisin kyllä että riittää, koska ainakin tällä hetkellä tykkään tuosta ohjeesta ja huivista ihan tosi paljon!

1 kommentti:

Teija kirjoitti...

Ihanaa Joulua!

 
Kävijälaskuri
Laskuri lisätty 3.1.2006