lauantaina, kesäkuuta 10, 2006

Voittajat ja häviäjät

*huoh*

Mahdanko saada enää koskaan autoani, Saapikasta, kuntoon, sen avaimet ovat olleet lukkosepällä nyt viikon ja asia ylipäänsä on ollut vireillä yli kolme viikkoa nyt AINAKIN... Ei puuttuisi enää kuin lukkojen sarjoitus vanhoille avaimille ja uusien avaimien teettäminen, sekä sen jälkeen ovien vaihto ja vihdoin katsastus. KUINKA SE VOI OLLA NIIN VAIKEAA!!!?? ammatti-ihmisille vielä =P

Häviäjiin kuuluvat myös edellisen postin oranssista Suvista aloitetut sukat äidille - - en osannut päättää kuinka monta silmukka täytyy tehdä/millä pitsikuviolla/onko oikeasti järkeä (kun Suvi on kuitenkin puuvillaa)....!! --> tekemättä jäi.

Heikkouden hetkelläni kuitenkin jo lupasin/näytin äidille suunnitelmani ---> jotain on tehtävä. Ehkä oikeat villasukat myöhemmin, vaikka samantyyppiset kuin nuo omat violetit villasukkani, eli syksymmällä sitten katsotaan tätä aihetta uudelleen.

Voittajia taasen;

Olen sen jälkeen aloittanut uuden ihanan työn, josta on jopa tulossa jotain. Sopivaa "taustamusiikkia" neulomiselleni on ollut American Idol 2006, joka on tänä iltana tallenteita katsoessani edennyt finaalivaiheeseen: Kuvassa viime vuoden voittaja, Carrie Underwood finaalilähetyksen vierailevana tähtenä. Samassa kuvassa nähtävissä "uudet" neulojan apulaiseni: Ikean lasikannu, johon lankakerän voi tuikata ja siellä se sitten pyörähtelee nätisti leviämättä pitkin lattioita, sekä entinen herkkukurkkupurkki, nykyinen herkkuneulontatarvikepurkki. Aktiivikäytössä olleet puikot ja koukut olivatkin jo vallanneet huimasti tilaa työpöydältä, mutta nyt ne ovat jälleen kesytetyt tuohon purkkiin. Ei auta rimpuilut, nih!!

Samaisessa kuvassa myös tämänhetkinen työn alla oleva neuleeni, tuo vihreä mytty näppiksen edustalla.

** EDIT: eipäs näykään, huijasin!! Meinasin laittaa yhden toisen kuvan tähän kohtaan...**

Näytän parempia kuvia siitä kunhan niitä on saatavilla! Siitä tulee varmaan aika hyvä!! Kokeilin sitä tänään päälle ja ou jeah! Kerron tosiaan lisää siitä myöhemmin. Lankana myöskin edellisessä postauksessa esitelty Suvi, se vihreä. (...pitäiskö noita käydä hamstraamassa vähän lisää, aika hyviltä lngoilta kun tuntuvat ja ovat Tarjoustalossa tarjouksessa- kin....??)

Seuraavassa kuvassa rinta rinnan American Idols - finalistit Taylor Hicks ja Katharine McPhee.

(Juonipaljastus: Taylor on uusi American Idol!!!) Itse olin kyllä Katharinen kannalla, Taylor ei oikein sovi pop-muottiin, harmaine hiuksineen, jazzahtavine äänineen / tyyleineen... Laulaa he toki osaavat, molemmat.

KIP-päivään osallistuisin huomenna toki mielelläni, kiitos vaan Annelle houkutteluista!
Asun vaan aika kaukana Lahden keskustasta (matkaa väh n. 30 km --> asun Kärkölässä, tällä hetkellä, KÄÄÄKKK!!) enkä oikein voi ainoastaan tuon tapahtuman takia lähteä ajelemaan Lahteen, joten mun täytyy sitten osallistua vain etänä. =( Mutta hengessä mukana!!

Kiitos myös Sialle sekä Juulille kommenteista, olette molemmat kommentoineet jo moneen viestiini! <3

4 kommenttia:

TiinaV kirjoitti...

Harmi, ettei saunasukista tullutkaan mitään, mutta semmosta se välillä on. Miekin tahkosin eilisillan yhden pitsineulemallin kanssa, ts. en päässyt kuin vähän varren alkua tekemään. Mieleistä lankaa ei löytynyt millään... Pakko kai ostaa tänään uutta lankaa varta vasten sukkia varten!

AnneM kirjoitti...

no vietä KIP-päivää siellä suunnalla, käyhän sekin ;) Mutta tule ihmeessä tapaamisiin joskus jos pääset, ilmoittelen taas.

Sahrami kirjoitti...

Onko sulla nimenomaan tuo combi coupe? Mä jouduin jo luopumaan omasta alkuperäisellä korimallilla olleesta 900, kun tein sillä kimiräikköset moottoritiellä ja mies mokoma meni myymään sen eikä jättänyt moottoriremppaa odottamaan...

Voihan sitä kippailla vaikka omassa pihassa...

Katiija kirjoitti...

hei ... ja kiitos että osallistut ja terveisiä naapurikuntaan ... mukavaa että lähellä on 'neuloja' ihmisiä !!!

 
Kävijälaskuri
Laskuri lisätty 3.1.2006