lauantaina, helmikuuta 04, 2006

nukkumaan menossa...

Jonnalta tuli haaste:

"Kerron mitä minulla on päälläni , kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä.
Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa
haasteesta
."

Päälläni on tällä hetkellä pelkästään h&m:n mustat bokserit sekä vaalea jätti-t-paita yöpaitana. Olen tosiaan kohta menossa nukkumaan. Kyllä tähän aikaan jo sietääkin mennä. Tämä meemi on tosiaan kiertänyt jo melkein koko blogistanian, joten jos joku vielä kokee jääneensä ilman, vastatkoon tästä.

Neulon edelleen sitä hihatinta, ja virkkaan siskolle verkkoponchoa. Lisäksi suunnittelen illuusioneuletta sekä toivon että jossain välissä saisin tehtyä kaikki koulutyöt valmiiksi....!! Ihanaa eli ihQua että jaksatte käydä täällä lueskelemassa vaikken ole ehtinytkään päivittää mitään valmiita töitä! Keväämällä on mullakin sitten ehkä aikaa tehdä näitä käsitöitä, kun pääsen oikein vuosilomalle töistä! =) Siihen saakka kiirettä pitää, malttakaa lukea pikapäivityksiä! On kiva tietää että jaksatte uskoa mun mahdollisuuksiin saada vihdoin omaakin aikaa. Kiitos kaikille.

Ei kommentteja:

 
Kävijälaskuri
Laskuri lisätty 3.1.2006