tiistaina, joulukuuta 20, 2005

Neljä yötä jouluun on,

ja vihdoin alkaa olla joululahjat kasassa. En ole tehnyt itse tänä vuonna kuin yhden lahjan, sen pörrökorvapipon pikkusiskolle. Se on nyt siis valmis, ja tässä kuvat. Siihen tuli aika pienet korvat, onko se vähän hölmön näköinen? No, ainakin teknisesti se on ihan onnistunut. Eipä siihen kyllä paljoa vaadita, joustinneulepipoon....

Kuvat on aina tuolla samalla taustalla eli kylppärissä kuvattu (siis jos kuvaan itseäni esittelemässä jotain) koska siellä on tämän asunnon ainoa peili. Kännykameralla kuvatessa peilin kautta näkee näppärästi millainen kuva on tulossa, niin ei tule paljoa hukkaotoksia. Saahan ne heti poistettua mutta tolleen tulee heti hyvä.

Kokeet joista puhuin edellisessä postauksessa ja joiden takia oli kiirettä, meni läpi. Onneksi. Töissäkin on nyt sujunut ihan hyvin, tai välillä tietty on hankalaa mutta olen saanut kaiken kumminkin tehtyä mikä pitikin. Joulukortit lähti postissa ja alkaa tipahdella saajilleen, anoppi laittoi tänään viestiä että kauniin kortin oli posti tuonut.... =) =)

Tällä viikolla tarvitsee enää siivota asunto ja laittaa koristeita,tehdä joululaatikot sekä lähteä henkiseksi tueksi miehen jouluostos- kierrokselle kun kaupat täyttyvät stressaantuneista viime hetken shoppailijoista. Saa nähdä kuinka käy, onhan se jo aika hermostuttavaa se jouluostostelu tuossa torstaina, perjantaina.

Jokos teidän ikkunoiden takana on näkynyt tuollaisia punaisia lakkeja kurkkimassa? Itse askarrellut tontut ovat menossa koristeeksi sisäkasvien seuraan.

1 kommentti:

Cairbre kirjoitti...

Hieno on pipo, tein itsekin samanlaisen jonkin aikaa sitten: http://cairbre.vuodatus.net/blog/29041

 
Kävijälaskuri
Laskuri lisätty 3.1.2006